Software-ul : Pixelmator Team : Pixelmator for iOS

Pixelmator for iOS

Versiune
2
Platformă
Licență Commercial
Categorie Graphics

Revizuirea software-ului

Funcții principale

  • Suport pentru formatele PSD, JPEG, PNG, GIF, BMP și TIFF
  • Editare bazată pe straturi cu stiluri de strat nedistructiv și 32 moduri de amestecare
  • Mai mult de 100 de perii și radere pentru a crea picturi
  • Presetări de corectare a culorilor cu singură atingere pentru editarea fotografiilor

Pixelmator este un editor de imagini bazat pe straturi pentru dispozitivele iOS. Aplicația poate fi utilizată pentru atingerea, îmbunătățirea, schița și vopsirea imaginilor. Este versiunea mobilă a aplicației desktop Pixelmator pentru OS X.

Aplicația acceptă mai multe formate grafice, mai ales JPEG, PNG, TIFF, GIF și PSD. Pixelmator oferă editarea pe bază de straturi și o abundență de instrumente de editare, pictura și grafică. Puteți elimina pete de pe piele și obiecte nedorite în fotografii, puteți alege între peste 100 de perii și radiere atunci când pictați, îmbinăți straturi, text și forme atunci când creați grafică și multe altele. După terminarea lucrării, puteți salvați imaginile direct în aplicația dvs. Fotografii sau păstrați-le în iCloud pentru acces mai târziu. Puteți, de asemenea, să vă împărtășiți imaginea prin intermediul canalelor sociale precum Facebook, Flickr și Twitter.

Aplicația este concepută pentru artiști amatori și profesioniști, cum ar fi fotografi, designeri grafici și pictori. Aplicația este ușor de utilizat, oferind totodată o cantitate impresionantă de instrumente de editare a imaginilor pentru o aplicație mobilă. În timp ce creați și editați imagini pe un iPhone sau iPad, nu este prima alegere a utilizatorului, mai ales dacă sunteți un profesionist, dar Pixelmator este o aplicație excelentă care vă permite să creați imagini impresionante în deplasare.

Actualizat: 7 decembrie 2015

▶ Primă extensie de fișier

.psd – Adobe Photoshop Document

▶ Alte extensii de fișiere utilizate Pixelmator for iOS 2

Tipuri de fișiere acceptate
.BMP Bitmap Image File
.JPG JPEG Image
.PDF Portable Document Format File
.PNG Portable Network Graphic
Formate suplimentare de fișiere asociate
.JPEG JPEG Image