Principal : Extensii de fișiere : .rar Fişier

.rar Extensie de fișier

Tip fișierWinRAR Compressed Archive

Dezvoltator Eugene Roshal
Categorie Compressed Files
Format Binary

.RAR numărul opțiunii

Un fișier RAR este o arhivă care conține unul sau mai multe fișiere comprimate cu compresie RAR. Utilizează un raport de compresie mai mare decât compresia tipică ZIP și încorporează un algoritm de compresie proprietar care este acum utilizat de alte compresoare, inclusiv 7-Zip pentru fișierele .7Z . Fișierele RAR pot fi extrase utilizând o varietate de programe.

Mai multe informații

Compresorul RAR poate crea, de asemenea, arhive spanned sau multi-volume, care sunt împărțite între mai multe fișiere comprimate. Aceste fișiere au în general extensii de fișiere de la ".R00" la ".R99" sau toate acestea pot avea extensia standard ".RAR".

NOTĂ: Numele "RAR" "care a fost numit după Eugene Roshal, dezvoltatorul de algoritmi de compresie RAR.

Programe care se deschid RAR fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
ConeXware PowerArchiver
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
ACD Systems ACDSee
B1 Free Archiver
Zipeg
Audio Overload
E-merge WinAce
Calibre
WinMount International WinMount
Whirling Dervishes Alpha ZIP
Linux
PeaZip
B1 Free Archiver
Audio Overload
Calibre
unrar
Android
RARLAB RAR for Android
ZDevs ZArchiver
ES File Explorer File Manager for Android
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver
B1 Free Archiver
Zipeg
Audio Overload
Calibre
UnRarX

Despre fișierele RAR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .rar este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WinRAR Compressed Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Intrarea privind extensia de fișier .rar m-a ajutat foarte mult. Sunt multe fișiere pe care vreau să le comprim deoarece ocupă o tonă de spațiu de stocare pe disc. De când am aflat mai multe despre fișierele comprimate, mi-am făcut o idee despre ceea ce căutam. Fișierele RAR par a fi cele care mi se potrivesc, deoarece utilizează un raport de compresie mai mare decât ZIP. Un alt avantaj al acestora este modul în care reducerea dimensiunii lor ajută la transport. Există multe dispozitive care generează erori atunci când încerc să partajez alte fișiere comprimate. Este o nebunie să vezi că formatul a fost introdus acum mai bine de trei decenii. Voi aștepta cu nerăbdare să le am pe ale mele protejate cu o parolă. Nu știm niciodată cine poate arunca o privire în calculatoarele noastre. Vă mulțumim!