Principal : Extensii de fișiere : .bmp Fişier

.bmp Extensie de fișier

Tip fișierBitmap Image File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.BMP numărul opțiunii

Un fișier BMP este o imagine raster necomprimată, compusă dintr-o rețea rectangulară de pixeli. Acesta conține un antet de fișier (identificator bitmap, dimensiune fișier, lățime, înălțime, opțiuni de culoare și punct de pornire pentru date bitmap) și pixeli bitmap, fiecare cu o culoare diferită.

Mai multe informații

Fișierul BMP deschis în Microsoft Windows Photos 10

Fișierele BMP pot conține diferite nivele de adâncime de culoare per pixel, biți per pixel specificați în antetul fișierului. Ele pot fi de asemenea stocate utilizând o schemă de culori în tonuri de gri.

Puteți deschide fișiere BMP utilizând programe incluse în Windows și MacOS. În Windows, puteți deschide fișiere BMP în Microsoft Windows Photos. În MacOS, puteți vizualiza fișierele BMP cu Apple Preview sau Apple Photos.

Un număr mare de programe imagine și grafice pot fi de asemenea utilizate pentru a deschide fișiere BMP, inclusiv Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDRAW și ACD Sisteme de panza. Multe dintre aceste programe pot fi de asemenea folosite pentru a crea fișiere BMP.

Programe care se deschid BMP fișiere
Windows
Corel Painter
Nero
CyberLink PowerDVD
ImageMagick
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Paint
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
XnViewMP
Roxio Creator
JRiver Media Center
Microsoft Windows Photos
ACD Systems ACDSee
Linux
ImageMagick
Adobe Acrobat
XnViewMP
Irrlicht
Google Drive
Kodi
Opera
Natron
Chaos Group Pdplayer
Synfig Studio
Android
Google Drive for Android
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Corel Painter
Microsoft Word for Mac
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Roxio Toast
ImageMagick
Adobe Acrobat
XnViewMP
JRiver Media Center
Irrlicht
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe Illustrator
Apple Preview
Apple Aperture 3.5
iOS
Google Drive for iOS
Pixelmator for iOS

Despre fișierele BMP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .bmp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Bitmap Image File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună, prietene! Cunoașterea tuturor caracteristicilor în care imaginile digitale sunt cel mai bine conservate a fost o sarcină dificilă. Am vizitat FileInfo acum de mai multe ori din această cauză. De data aceasta am citit despre fișierele .bmp. Am ajuns să realizez că Microsoft a dezvoltat mai multe fișiere de imagine. Mă bucur că acesta este unul dintre formatele care acceptă imagini monocrome și color. Cred că unul dintre principalele avantaje ale utilizării acestei extensii este că nu va fi distorsionată pe niciun dispozitiv. Am fost surprins, de asemenea, de faptul că aceste fișiere pot fi deschise cu programele obișnuite incluse în pachet. Credeam că aplicația Apple Preview are o listă restrânsă de formate de imagine compatibile. O să încerc să văd câteva și în Photoshop. Excelent articol, prietene!