Principal : Extensii de fișiere : .swf Fişier

.swf Extensie de fișier

Tip fișierShockwave Flash Movie

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere video
Format Binary

.SWF numărul opțiunii

Un fișier SWF este o animație creată cu Adobe Flash care poate fi redată de Flash Player sau cu un browser web care are pluginul Flash instalat. Poate conține texte, grafice vectoriale și raster și conținut interactiv scris în ActionScript.

Mai multe informații

Fișierele SWF sunt utilizate în mod obișnuit pentru a aduce pe web imagini grafice, video și sunet animate. Ele sunt, de asemenea, un mijloc popular de a furniza jocuri bazate pe browser. Deoarece fișierele SWF conțin acțiuni compilate ActionScript și comprimate, acestea nu sunt menite a fi editate. Pentru a modifica o animație Flash, este recomandat să editați în schimb fișierul original .FLA . SWF (pronunțat "Swiff") a fost inițial un acronim pentru "Shockwave Flash", deoarece formatul SWF a fost proiectat pentru Shockwave Jucător. Cu toate acestea, deoarece fișierele SWF au devenit un mijloc standard de publicare a conținutului Flash pe web, acronimul a fost modificat și pentru Small Web Format.

NOTĂ: Flash a fost inițial dezvoltat de Macromedia, Adobe Systems în 2005. Prin urmare, Macromedia Flash se numește acum Adobe Flash.

Programe care se deschid SWF fișiere
Windows
Adobe Acrobat
ACD Systems ACDSee
Adobe Illustrator
Nullsoft Winamp
MAGIX Sound Forge Pro
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe InDesign
Adobe Captivate
MAGIX VEGAS
Adobe Dreamweaver
Audials One
Adobe Flash Player
Media Player Classic
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
Adobe Acrobat
Adobe Flash Player
yWorks yEd Graph Editor
DCOMSOFT SWF Protector
Android
BIT LABS SWF Player
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Nullsoft Winamp
Adobe Flash
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe InDesign
Adobe Captivate
Adobe Dreamweaver
Adobe Flash Player
CorelDRAW Graphics Suite
Echo One iSwiff
yWorks yEd Graph Editor
Eltima Flash Optimizer

Despre fișierele SWF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .swf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Shockwave Flash Movie, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Vă mulțumim pentru modul în care funcționează extensia s.wf. Este prima dată când citesc despre animațiile salvate în grafică. Este oarecum similar cu un fișier GIF? Unul dintre celelalte lucruri interesante este modul în care poate avea conținut interactiv scris în Action Script. Partea proastă este că au fost scoase din uz în decembrie anul trecut. Este incredibil să înveți mereu cum funcționau site-urile pe vremuri, mai ales între anii 2000 și 2010. Toate faptele pe care le arătați legate de istoria sa sunt minunate. Vă mulțumim pentru munca depusă. Unul dintre avantajele pe care am putut să le observ este că funcționează atât pe dispozitivele Mac, cât și pe cele Windows. Sunt cele plătite pentru Apple mai bune. Vă mulțumesc foarte mult!