Principal : Extensii de fișiere : .torrent Fişier

.torrent Extensie de fișier

Tip fișierBitTorrent File

Dezvoltator BitTorrent
Categorie Diverse fișiere
Format Binary

.TORRENT numărul opțiunii

Un fișier TORRENT este un fișier folosit de BitTorrent, un program de partajare a fișierelor peer-to-peer (P2P), pentru descărcarea unui fișier (adesea din mai multe locații simultan). Nu conține conținutul distribuit, numai metadatele, care includ informații despre fișierul sau grupul de fișiere de descărcat, cum ar fi numele, dimensiunile și structura folderului.

Mai multe informații

Descărcările BitTorrent sunt împărțite între mai multe noduri, ceea ce reduce lățimea de bandă utilizată de serverul principal și accelerează timpul de descărcare. Tipurile de fișiere populare care pot fi descărcate utilizând BitTorrent includ filme digitale și emisiuni TV, muzică și jocuri video. Unele sunt oferite ca descărcări gratuite, în timp ce altele pot fi descărcate contra cost.

Programe care se deschid TORRENT fișiere
Windows
BitComet
Opera
FlashGet
Shareaza
Headlight GetRight
BitLord
Ares
Linux
Vuze
Opera
Deluge
Transmission
Tribler
Android
Delphi Softwares Flud
Macintosh
uTorrent
BitTorrent
Opera
Eltima Folx 5
Torch
XTorrent
BitRocket

Despre fișierele TORRENT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .torrent este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier BitTorrent File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări, autorule. Sunt un cititor pe site, mai exact pe articolul care vorbește despre extensia .torrent. Cunoașterea multiplelor site-uri de download torrent mi-a consumat mult timp. Acum, am vrut să aflu despre unele dintre principalele formate de fișiere folosite de download. Unul dintre aspectele care m-au făcut să fiu mai interesat de ele este modul în care sunt conectate la servere. Ați avut o scurtă parte dedicată acestui aspect și a fost minunat de citit. Vă mulțumesc mult, este o investigație excelentă. Partea în care se vorbește despre faptul că conținutul este format doar din metadate a ajutat la clarificarea multor gânduri. Unele dintre descărcările mele includ în principal emisiuni TV și filme. Voi încerca să caut câteva descărcări sigure de jocuri video. Până data viitoare!