Software-ul : Corel : Corel WinZip Mac

Corel WinZip Mac

Versiune
6.5
Platformă
Licență Commercial
Categorie Utility

Revizuirea software-ului

Funcții principale

  • Suportă formate populare de compresie, cum ar fi Zip, Zipx, RAR și 7Z.
  • Oferă instrumente de backup și criptare a datelor
  • Permite partajarea rapidă a fișierelor prin ZipShare, e-mail, Dropbox, iCloud Drive și Google Drive

Corel WinZip Mac este un utilitar de comprimare a fișierelor folosit pentru a comprima și decomprima fișierele mari. Este versiunea OS X a popularului WinZip pentru Windows.

WinZip Mac vă permite să comprimați rapid și să decomprimați arhivele de fișiere prin utilizarea instrumentelor drag-and-drop. Utilitarul suportă o varietate de formate de compresie, cum ar fi RAR, 7Z și Bzip, dar este utilizat în principal pentru a crea arhive .ZIP și .ZIPX . Programul face convenabil să vă copiați fișierele, deoarece puteți crea fișiere de backup de date și le puteți pune pe un CD sau DVD cu instrumentul Zip and Burn.

Utilitarul vă permite să criptați în siguranță datele cu criptare AES pe 128 biți sau 256 biți și vă permite să aplicați o parolă fișierelor și atașamentelor de e-mail. De asemenea, WinZip Mac face ca fișierele de partajare să poată fi rapid și ușor, permițându-vă să trimiteți direct fișierele criptate prin intermediul programului ZipShare (serviciul de partajare a fișierelor WinZip), email, Dropbox, iCloud sau Google Dive.

WinZip Mac oferă un set util de caracteristici care pot fi utilizate în medii personale și profesionale. Acesta suportă formate de compresie populare, oferă instrumente de backup și criptare a datelor și vă permite să partajați rapid fișierele comprimate. Aceste caracteristici și mai mult fac Corel WinZip o bună opțiune pentru comprimarea și decompresia fișierelor.

Actualizat: 21 noiembrie 2018

▶ Primă extensie de fișier

.zip – Zipped File

▶ Alte extensii de fișiere utilizate Corel WinZip Mac 6.5

Tipuri de fișiere acceptate
.BZ2 Bzip2 Compressed File
.7Z 7-Zip Compressed File
.CAB Windows Cabinet File
.JAR Java Archive File
.RAR WinRAR Compressed Archive
.WAR Java Web Archive
.ZIPX Extended Zip File
Formate suplimentare de fișiere asociate
.ZAD Carmageddon Game Data File