Principal : Extensii de fișiere : .war Fişier

.war Extensie de fișier

Tip fișierJava Web Archive

Dezvoltator Oracle
Categorie Compressed Files
Format Binary

.WAR numărul opțiunii

Un fișier WAR este un pachet comprimat care conține componente web și aplicații bazate pe Java care sunt difuzate pe un server web. Este formatat în același mod ca un fișier .JAR , dar include și informații suplimentare care indică serverului de aplicații ce clasă servlet Java trebuie să fie rulată.

Mai multe informații

Fișierele WAR pot conține clase de utilități de la server (cum ar fi fasole de date și cărucioare de cumpărături), resurse statice web (fișiere HTML, imagine și sunet) și clase de client (applet-uri și clase de utilitare). Acestea pot fi difuzate pe un server web utilizând un program de suport, cum ar fi Tomcat Web Application Manager din Apache. Deoarece fișierele WAR sunt salvate într-un format de arhivă, conținutul unui fișier WAR poate fi extras folosind utilitate de decompresie de fișiere, cum ar fi Expanderul Stuffit.

Programe care se deschid WAR fișiere
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Zipeg
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Apache Tomcat
unrar
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Zipeg

Despre fișierele WAR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .war este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Java Web Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Predau un curs de introducere în Java semestrul viitor și am vrut să văd ce extensii să includ în programa mea. Vă mulțumesc pentru o explicație atât de bună despre fișierele .war! Ele par a fi o extensie foarte utilă pentru a adăuga componente suplimentare la un server web. Voi încerca să mă joc cu ele mai târziu în cadrul cursului pe cont propriu, dar nu sunt sigur că trebuie să le includ ca subiect. Pare a fi o extensie avansată pentru utilizatorii Java începători, cum sunt studenții mei. Oricum, mă voi asigura că vor citi acest articol, deoarece explică perfect extensia. Poate că unii dintre ei vor deveni curioși să afle cum să le folosească și să le includă în proiectul lor! Vă mulțumesc pentru o explicație atât de simplă și concretă.