Principal : Extensii de fișiere : .zip Fişier

.zip Extensie de fișier

Tip fișier1Zipped File

Dezvoltator Phil Katz
Categorie Compressed Files
Format Zip

Ce este ZIP fișier?

Un fișier ZIP este o arhivă care conține unul sau mai multe fișiere comprimate sau "zip" utilizând compresia Zip. Se stochează fișiere separat unul de celălalt, permițând comprimarea fișierelor utilizând diferite metode și extrase fără a comprima sau decomprima întreaga arhivă.

Mai multe informații

Formatul Zip a fost creat în 1989 de Phil Katz și a fost folosit în utilitarul PKZIP dezvoltat de PKWARE, Inc. Formatul a crescut în popularitate și este acum susținut de majoritatea programelor de compresie / decompresie.

Utilizatorii de Windows pot crea arhive ZIP făcând clic dreapta pe un fișier și selectând "Trimiteți la → Dosar comprimat (zip)". Utilizatorii Mac OS X pot crea arhive ZIP dând clic dreapta pe un fișier și selectând "Compress [nume fișier]".

Comun ZIP numele de fișiere

Folder.zip nou comprimat (zipped) - Numele Microsoft Windows ofera noilor fisiere ZIP create prin meniul contextual (click dreapta si alege New → Folder comprimat).

Programe care se deschid ZIP fișiere
Windows
Corel WinZip
ConeXware PowerArchiver
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
B1 Free Archiver
Zipeg
E-merge WinAce
Image-Line FL Studio
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
PeaZip
B1 Free Archiver
p7zip
funzip
File Roller
Android
RARLAB RAR for Android
ZDevs ZArchiver
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Apple Archive Utility
Corel WinZip Mac
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver
Keka
B1 Free Archiver
Zipeg
Image-Line FL Studio

Tip fișier2MAME Game ROM

Dezvoltator The MAME Team
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.ZIP numărul opțiunii 2

Fișier de jocuri folosit de emulatorii de jocuri video MAME arcade; poate conține întregul conținut al datelor jocului arcade sau poate fi completat cu un fișier .CHD arcade hard disk, care este necesar pentru a juca jocul; stocate într-un format comprimat .ZIP .

Mai multe informații

ROM-urile MAME sunt uneori dificil de încărcat în mod corespunzător din cauza formatului de fișier și a diferențelor de software de emulare. Prin urmare, unele emulatoare sunt distribuite cu un instrument care verifică dacă o ROM poate fi încărcată sau nu.

Programe care se deschid ZIP fișiere
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Despre fișierele ZIP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zip este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier MAME Game ROM, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua, autorule! Nu știam că fișierele ZIP pot fi comprimate cu compresie avansată. Am citit totul în articolul dumneavoastră despre extensia de fișier .zipx. Având informații despre cine a dezvoltat-o și popularitatea ei ajută cititorul să înțeleagă dacă este bună sau nu. Nu știam că aceste fișiere pot conține mai mult de 2 fișiere comprimate. Mă gândesc că acest lucru îi ajută pe oameni să economisească mult spațiu de stocare. Voi fi foarte atent la e-mailul meu sau la alte site-uri, deoarece vreau să văd cine folosește acest tip de fișier. O altă notă bună la intrarea ta a fost care sunt programele care le pot deschide. Sper ca unele să nu fie foarte scumpe. Acest site m-a ajutat foarte mult! Până data viitoare.