Principal : Extensii de fișiere : .7z Fişier

.7z Extensie de fișier

Tip fișier7-Zip Compressed File

Dezvoltator Igor Pavlov
Categorie Compressed Files
Format Binary

.7Z numărul opțiunii

Un fișier 7Z este o arhivă comprimată creată de diverse utilitare de comprimare a fișierelor, în special 7-Zip-ul lui Igor Pavlov. Utilizează compresia LZMA cu sursă deschisă, care are un raport de compresie ridicat și poate include criptarea puternică AES-256 (256 biți). Fișierele 7Z pot conține mai multe directoare sau fișiere comprimate pentru a economisi spațiu pentru depozitare sau transport.

Mai multe informații

În timp ce compresia 7z utilizează implicit metoda LZMA, formatul 7z suportă, de asemenea, metodele de comprimare PPMD, BCJ, BCJ2, BZip2 și Deflate. Tipul de fișier acceptă, de asemenea, nume de fișiere Unicode, compresie antet arhivă și dimensiuni de fișiere de până la 16.000.000.000 GB.

Programe care se deschid 7Z fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ConeXware PowerArchiver
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
Blue Marble Geographics Global Mapper
B1 Free Archiver
WinInizio ZipGenius
Zipeg
WinMount International WinMount
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
PeaZip
B1 Free Archiver
p7zip
Android
RARLAB RAR for Android
ZDevs ZArchiver
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver
Keka
B1 Free Archiver
Sixty Five 7zX
EZ7z
Zipeg

Despre fișierele 7Z

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .7z este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier 7-Zip Compressed File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Aceasta este prima dată când mă confrunt cu un format de fișier ciudat. Am citit despre extensia de fișier .7z.001 în articolul dvs. Ceea ce m-a făcut să cred că este un fel de virus a fost faptul că extensia în sine are un punct în mijloc. Eu folosesc o mulțime de programe de descompactare, dar prietenul meu vine din altă țară și este obișnuit să folosească 7-zip. Ceea ce este grozav la aceste fișiere este că programul Unarchiver le poate, de asemenea, decomprima. Cred că partea care poate fi derutantă este modul în care pot împărți un fișier 7Z în alte părți. Pe de altă parte, lucrul care mă face să simt nevoia să le folosesc mai mult este modul în care fișierele sunt împărțite în părți mai mici pentru a fi descărcate pe bucăți. Până data viitoare!
Anonim:
Bună ziua. Vă mulțumim pentru că ați explicat extensia de fișier .7z.002. Permiteți-mi să vă spun mai întâi că am fost sigur că este un fel de virus sau malware. Nu era posibil ca o extensie să aibă un punct în mijloc, părea mult prea suspect! Mulțumesc pentru că m-ați ușurat foarte mult. Acum sunt mult mai liniștit, deoarece sunt complementul arhivelor comprimate create de 7-Zip. De asemenea, este prima dată când aud de un fișier comprimat în două părți. Totul este atât de ciudat lol. Pentru mine, cea mai bună parte a lor este că pot exista și alte bucăți pentru o arhivă completă care ajută să aibă fișiere mai mici pentru o descărcare. Care ar putea fi câteva exemple în care acestea sunt folosite? Țineți-o tot așa de bine!