Software-ul : Steinberg : Steinberg Cubase

Steinberg Cubase

Versiune
7
Platformăs
Licență Commercial
Categorie Audio

Revizuirea software-ului

Funcții principale

  • Motor audio impresionant cu rezoluție în virgulă mobilă pe 32 de biți
  • Instrumente profesionale de amestecare, cum ar fi MixConsole
  • Instrumente de editare complexe, cum ar fi editori cheie și scoruri
  • Un catalog mare de instrumente și efecte

Steinberg Cubase este un DAW care vă permite să înregistrați, să amestecați și să editați audio. Este folosit în multe scopuri profesionale, de la compozitori de film la producători de muzică și compozitori.

Steinberg a montat Cubase cu multe caracteristici impresionante. Motorul audio Cubase oferă o performanță excelentă cu o rezoluție în virgulă mobilă de 32 biți, o rată de eșantionare de 192 kHz și până la șase canale, pentru fiecare piesă și canal, pregătit pentru sunet surround 5.1. Aplicația oferă spațiul de control pentru a vă ajuta să vă administrați sursele audio, mixturile de studio unice și setările de monitorizare. Cubase vă oferă instrumente profesionale de mixare, cum ar fi MixConsole, care permite compararea A / B și bypass-ul global al oricărui efect audio, capabilități de căutare a plugin-urilor și canalelor, inserții dinamice și trimiteri pentru o vizualizare raționalizată și multe altele.

oferă o varietate de instrumente de editare ușor de utilizat, cum ar fi editorii cheie, scor, drum și listă. Puteți introduce, muta, tăia și transpune coarde întregi sau note individuale în editorul cheilor. Cu editorul de scoruri, veți obține un mediu de notație profesională care vă ajută să creați machete cu versuri, note muzicale, tablaturi de chitară și multe altele. Editorul Drum vă ajută să vă creați ritmul perfect, permițându-vă să construiți și să editați batai și caneluri. Editorul de liste este un instrument util de editare MIDI care vă permite să accesați fiecare aspect al unei note MIDI, ceea ce vă va economisi timp prețios când lucrați la proiecte complexe.

Steinberg Cubase este un DAW impresionant care vă echipează cu instrumente profesionale pentru a crea sunet profesional. Acesta este adaptat în principal către utilizatorii profesioniști, ar trebui să fie dispuși să pună orele pentru a afla setul robust de caracteristici dacă achiziționați aplicația. Dar dacă sunteți pregătit pentru această sarcină, Steinberg Cubase își va dovedi valoarea.

Actualizat: 23 mai 2014

▶ Primă extensie de fișier

.cpr – Cubase Project

▶ Alte extensii de fișiere utilizate Steinberg Cubase 7

Tipuri de fișiere acceptate
.ALL Cubasis Project File
.EXPRESSIONMAP Cubase Expression Map File
.CSH Cubase Waveform File
.DRM Cubase Drum Map File
.OMF Open Media Framework File
.OVW Cubase WAVE Overview File
.NPL Cubase Library File
.PEAK Steinberg Peak File
.RX2 REX2 Audio File
.SRF Steinberg Resource File
.VMX Cubase Mixer Settings File
Formate suplimentare de fișiere asociate
.FXB FX Bank File
.FXP FX Preset File
.HSB HALion Sound Bank File
.VST VST Audio Plugin
.ZPA Vielklang Audio Metadata File