Principal : Extensii de fișiere : .zpa Fişier

.zpa Extensie de fișier

Tip fișierVielklang Audio Metadata File

Dezvoltator zplane
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.ZPA numărul opțiunii

Fișier generat de vielklang, un instrument de conectare digitală a postului de radio digital (DAW) folosit pentru crearea automată a armoniilor muzicale; conține proprietăți melodice despre un fișier audio importat (de multe ori un fișier .WAV ); include note, chei și informații despre frecvența de reglare; folosită de vielklang la calculul armoniilor.

Mai multe informații

Fișierele ZPA sunt generate automat de vielklang atunci când este importat un fișier audio. Această informație acționează ca o memorie cache, astfel încât vielklang nu trebuie să recompute datele de fiecare dată când este utilizat fișierul audio. Fișierul ZPA este generat în același director ca fișierul audio sursă și folosește o extensie de fișier compus (de exemplu, ".wav.zpa").

Fișierele ZPA sunt, de asemenea, generate de NewTone, un pitch și timp plug-in de editare audio dezvoltat de zplane (dezvoltatorii vielklang) pentru utilizarea cu produsul FL Studio Line Line. Plug-in-ul folosește tehnologia de editare a pitch-ului vielklang.

NOTĂ: fișierele ZPA pot fi șterse în siguranță, deoarece software-ul va fi doar regenerat data viitoare când se folosește fișierul audio sursă.

Programe care se deschid ZPA fișiere
Windows
Steinberg Cubase
zplane vielklang
Macintosh
Steinberg Cubase

Despre fișierele ZPA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zpa este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Vielklang Audio Metadata File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.