Software-ul : IncrediBots : IncrediBots

IncrediBots

Versiune
3
Platformăs
Licență Freeware
Categorie Gaming

Revizuirea software-ului

Funcții principale

  • Construiți și simulați roboți
  • Creați lumi și trimiteți-le altor utilizatori
  • Învățați jocul prin tutoriale utile
  • Înregistrați replicile jocului dvs.

IncrediBots este un joc de simulare bazat pe fizică care poate fi redat într-un browser web. Jocul a fost lansat inițial pe 31 octombrie 2008 și este acum pe versiunea 3, care este o etapă publică beta.

Jocul are un mod de joc cu nisip, care vă permite să construiți roboți, cum ar fi mașinile, tancurile și navele spațiale, prin conectarea formelor și articulațiilor. Când ați terminat cu robotul, puteți simula și controla robotul cu chei de activare comune setate de utilizatori. De asemenea, jocul vă permite să creați lumi personalizate, numite provocări care pot fi jucate de alți jucători IncrediBots. Dacă aveți nevoie de ajutor în înțelegerea modului de a juca acest joc, IncrediBots oferă tutoriale pentru îndrumare.

Jocul oferă o modalitate amuzantă de a crea și simula roboți și lumi bazate pe fizică. Acesta este orientat către o audiență mai tânără, dar este jucat și de jucători mai în vârstă. Jocul oferă o comunitate activă cu diverse clasamente de utilizatori și locuri de muncă care fac experiența mai plăcută. IncrediBots este un simulator distractiv de fizică care vă permite să creați propriile roboți și lumi.

Actualizat: 27 aprilie 2015

▶ Primă extensie de fișier

.ib3 – IncrediBots 3 Saved Challenge File

▶ Alte extensii de fișiere utilizate IncrediBots 3

Tipuri de fișiere acceptate
.IBCH IncrediBots Challenge File
.IB2 IncrediBots 2 Saved Challenge File
.IBRO IncrediBots Robot File
.IBRE IncrediBots Replay File
Formate suplimentare de fișiere asociate