Software-ul : Check Point : Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite

Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite

Versiune
2019
Platformă
Licență Commercial
Categorie Utility

Revizuirea software-ului

Funcții principale

  • Protecția împotriva programelor malware, cum ar fi virușii și programele spionice
  • Semnături antivirus actualizate pentru a preveni amenințările nou apărute
  • Firewall avansat cu două căi care oprește atacurile de intrare și de ieșire
  • Controalele părintești pentru a filtra conținutul pe care îl văd copiii
  • Capacitatea anti-spam

Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite, cunoscut și ca ZoneAlarm Extreme Security, este un utilitar software folosit pentru a vă proteja computerul de atacurile virușilor de pe Internet și pentru a monitoriza programele pentru comportamente suspecte. Acesta protejează împotriva virușilor, a cailor de troieni, a programelor spion și a altor amenințări.

Internet Security Suite oferă un motor antivirus și anti-spyware care detectează și elimină virușii. Oferă protecție împotriva virusurilor la nivel de Kernel, care vă protejează sistemul de operare și modurile de scanare care vă permit să personalizați protecția. Internet Security Suite oferă avansat Real-Time Antivirus, care oferă acces la semnături antivirus dintr-o bază de date cloud pentru a proteja împotriva oricăror noi amenințări emergente. De asemenea, protecția prin firewall a Internet Security Suite vă protejează de atacuri noi, sofisticate, de intrare și de ieșire.

Internet Security Suite vă protejează în timp ce navigați pe Internet. Acesta scanează site-uri web pentru amenințarea fișierelor, scripturilor, arhivelor și a pachetelor executabile înainte ca acestea să poată fi descărcate pe computer. Aplicația elimină orice e-mailuri potențial periculoase. Dispune de controale pentru părinți, puteți lua măsuri pentru a proteja ceea ce copiii dvs. văd și pot face. Acesta vă permite să navigați în mod privat pe web ștergând cookie-urile, istoricul și parolele. Programul poate bloca companiile care urmăresc activitatea dvs. online, permițându-vă să alegeți cine vede ceea ce faceți. ZoneAlarm Internet Security Suite vă oferă o cantitate extinsă de instrumente personalizabile pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe copiii dumneavoastră. Vă protejează împotriva programelor malware sofisticate, monitorizează comportamentul suspect din programele dvs. și vă oferă instrumente securizate de navigare pe web. Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite vă va ajuta să vă relaxați în timpul navigării pe Internet.

Actualizat: 21 noiembrie 2018

▶ Primă extensie de fișier

.zap – ZoneAlarm Pro Data File

▶ Alte extensii de fișiere utilizate Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite 2019

Tipuri de fișiere acceptate
.ZM1 ZoneAlarm Renamed MDA File
.Z1 ZoneAlarm Renamed VB File
.ZM2 ZoneAlarm Renamed MDZ File
.ZM3 ZoneAlarm Renamed NCH File
Formate suplimentare de fișiere asociate