Principal : Extensii de fișiere : .bmz Fişier

.bmz Extensie de fișier

Tip fișier1Portal Bonus Map Zip File

Dezvoltator Valve
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

Ce este BMZ fișier?

Harta jocurilor creată pentru Portal, un joc de rezolvare a puzzle-urilor 3D de la prima persoană; stochează o hartă bonus, care poate fi creată de dezvoltatori comunitari terți; stochează o arhivă .ZIP a fișierelor .BSP (map), .TGA (logo) și .BNS (script).

Mai multe informații

Hărțile bonusurilor portale pot fi instalate prin deschiderea Portalului, selectând "Hărți Bonus", făcând clic pe "Importul Hărților Bonus ...", apoi selectând fișierul BMZ.

Programe care se deschid BMZ fișiere

Tip fișier2Compressed Bitmap Image

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.BMZ numărul opțiunii 2

Imaginea bitmap ( .BMP ) comprimată cu .ZIP sau .GZ compresie; utilizat pentru reducerea dimensiunii imaginilor bitmap pentru arhivare sau transmisie pe Internet; poate fi decomprimat cu multe utilitare standard decomprimare a fișierelor pentru a prelua fișierul original BMP.

Programe care se deschid BMZ fișiere

Despre fișierele BMZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .bmz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Compressed Bitmap Image, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.