Principal : Extensii de fișiere : .tga Fişier

.tga Extensie de fișier

Tip fișierTarga Graphic

Dezvoltator Avid Technology
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.TGA numărul opțiunii

Un fișier TGA este un fișier salvat în format grafic raster proiectat de Truevision. Suportă 8, 16, 24 sau 32 de biți pe pixel la maxim 24 de biți pentru culorile RGB și canal alfa pe 8 biți. Fișierele TGA sunt adesea folosite pentru a stoca fișiere de textura la care se referă jocurile video 3D.

Mai multe informații

În 1989, Truevision a introdus noi extensii la formatul Targa pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul graficelor. Exemple de extensii suplimentare includ:

Programe care se deschid TGA fișiere
Windows
Corel Painter
Nero
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Microsoft Visual Studio
Golden Software Voxler
Okino Computer Graphics PolyTrans
Adobe Flash
CADSoftTools ABViewer
Newera Graphics Converter Pro
Corel VideoStudio
GIMP
Linux
GIMP
Chaos Group Pdplayer
Macintosh
Corel Painter
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe Illustrator
Apple Preview
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Flash
GIMP
Snap Converter
AutoDesSys formZ
Chaos Group Pdplayer

Despre fișierele TGA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .tga este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Targa Graphic, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Cred că nu există ceva mai frumos decât să creezi o lume 3D. Cei mai mulți oameni nu recunosc cantitatea de efort din spatele fiecărui model dintr-un joc. Am dat peste articolul tău despre extensia de fișier .tga. Știam de existența ei deoarece am mai văzut-o la birou, dar care este scopul ei? Habar nu aveam până când am citit articolul dumneavoastră. O lectură excelentă! Cred că programatorilor le va fi util faptul că suportă de la 8 la 32 de biți pe pixel. Faptul că am aflat mai multe despre originea extensiei și despre proiectanți este un mare plus. Este fundamental să știi de ce există fișierul și cum își îndeplinește scopul față de alte formate. Am învățat cum să le deschid. Și, deși Photoshop este cea mai ușoară opțiune, voi încerca și alte programe. Vă mulțumesc!