Principal : Extensii de fișiere : .cbz Fişier

.cbz Extensie de fișier

Tip fișier1Comic Book Zip Archive

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format Zip

Ce este CBZ fișier?

Un fișier CBZ este o carte de benzi desenate creată în formatul Comic Book Zip (CBZ). Salvează mai multe imagini, de obicei .PNG sau .JPEG fișiere, organizate în paginile de benzi desenate. Fișierele CBZ sunt similare cu fișierele .CBR dar utilizează .ZIP compresie în loc de .RAR compresie.

Mai multe informații

Fișierele CBZ pot fi citite folosind mai mulți spectatori cărți de benzi desenate, inclusiv Comic și Caliber. De asemenea, puteți extrage fișierele CBZ cu un program de decompresie și puteți vizualiza manual imaginile închise. Cu toate acestea, ordinea imaginilor extrase poate să nu fie corectă.

NOTĂ: Aplicația Komik Reader pentru Android este disponibilă gratuit sau achiziționată.

Programe care se deschid CBZ fișiere
Windows
Zipeg
Calibre
Comic Book Reader
Icecream Ebook Reader
GonVisor
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Calibre
Xylasoft Comic Seer
MComix
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Zipeg
Calibre
PatiSoftware theLibrarian
Comical

Tip fișier2ChessBase Encrypted Database Archive

Dezvoltator ChessBase
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.CBZ numărul opțiunii 2

Fișier creat de ChessBase, un program folosit pentru revizuirea jocurilor de șah jucate; salvează toate fișierele pentru baza de date într-o singură arhivă și le criptează cu o parolă specificată de utilizator; permite ca bazele de date să fie partajate în siguranță.

Mai multe informații

NOTĂ: Bazele de date ChessBase sunt în mod implicit compuse din mai multe fișiere diferite, cum ar fi fișierele .CBH (header) și .CBG (jocul se mișcă). Prin urmare, fișierele CBZ sunt metode convenabile de a partaja toate fișierele într-o singură arhivă. Puteți de asemenea să arhivați o bază de date într-o versiune necriptată utilizând formatul .CBV .

Programe care se deschid CBZ fișiere
Windows
ChessBase

Despre fișierele CBZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cbz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ChessBase Encrypted Database Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Am căutat toate extensiile de fișiere posibile pe care programul Comic Book Reader le poate deschide. Am citit totul despre fișierele .cbz pe intrarea dumneavoastră. M-a ajutat foarte mult. Această extensie este comună printre aplicațiile de benzi desenate digitale. Sunt oarecum dezamăgit de mine însumi, deoarece îmi place să le citesc și nu aveam idee că există acest format de fișier. Cu toate acestea, mă bucur că acest fișier funcționează ca un pachet plin de fișiere PNG și JPEG pentru benzi desenate. Mulțumesc pentru că ați subliniat ce face ca fișierele CBZ să fie diferite de cele CBR. Ce este mai bun, compresia din ZIP sau RAR? Ce face ca alte programe să încurce ordinea paginilor? Vă mulțumesc pentru toate informațiile despre ele. Voi reveni în cazul în care voi găsi un alt format ciudat! :)