Principal : Extensii de fișiere : .cbr Fişier

.cbr Extensie de fișier

Tip fișierComic Book RAR Archive

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format Binary

.CBR numărul opțiunii

Un fișier CBR este un set comprimat de .JPEG , .PNG sau static .GIF imagini salvate într-o singură arhivă .RAR cu extensia ".cbr". Conține pagini care sunt comandate automat și pot fi prezentate una sau două la un moment dat. Fișierele CBR sunt utilizate pentru stocarea și afișarea de benzi desenate sau alte colecții de pagini.

Mai multe informații

Un utilitar de decompresie de fișiere care acceptă formatul RAR poate fi capabil să decomprima fișierele CBR și să extragă imaginile. Cu toate acestea, acestea nu vor fi afișate într-un format de carte și nu vor fi neapărat în ordinea corectă.

NOTĂ: Aplicația Komik Reader pentru Android este disponibilă gratuit sau achiziționată.

Programe care se deschid CBR fișiere
Windows
Zipeg
Calibre
Comic Book Reader
Icecream Ebook Reader
CDisplayEx
GonVisor
Manga Reader
eComic
Sumatra PDF
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Calibre
Xylasoft Comic Seer
MComix
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Zipeg
Calibre
Comical
iOS
CloudReaders

Despre fișierele CBR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cbr este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Comic Book RAR Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Habar nu aveam ce face un fișier .cbr. Am găsit articolul tău despre el și sunt mai liniștit. Mi-a fost frică să îl deschid, credeam că e vreun virus, deoarece nu am văzut niciodată o imagine comprimată. De ce să schimbi extensia din .rar dacă este similară? Care sunt avantajele folosirii unuia față de celălalt? Faptul că am aflat despre conținutul lor m-a ajutat foarte mult. Habar nu aveam dacă o întreagă carte de benzi desenate poate fi afișată în el. Îl folosesc mulți editori renumiți atunci când fac o bandă desenată digitală? De asemenea, aș vrea să știu care dintre programele menționate funcționează cel mai bine. Ar fi o economie de timp în loc să le parcurg și să văd care le afișează în altă ordine. Oricum, vă mulțumesc pentru această intrare!