Principal : Extensii de fișiere : .wpg Fişier

.wpg Extensie de fișier

Tip fișier1Ironsight Game Data File

Dezvoltator Aeria Games
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este WPG fișier?

Un fișier WPG este un fișier de date folosit de Aeria Games IronSight, un joc video de tip shooter militar de primă persoană. Acesta conține informații care descriu un aspect al gameplay-ului, cum ar fi o armă, un sunet de arme, o hartă, un caracter sau un sunet de caracter.

Mai multe informații

Veți vedea cel mai probabil un fișier WPG dacă vreți să modificați modul de joc Ironsight. Fișierele WPG pot fi găsite în directorul de instalare a jocului Ironsight:

C: \ AeriaGames \ Ironsight \ data

Comun WPG numele de fișiere

weapon_ar.wpg - fișier WPG care conține informații despre arma pușcă de asalt în Ironsight.

Programe care se deschid WPG fișiere

Tip fișier2WordPerfect Graphic File

Dezvoltator Corel
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format Binary

.WPG numărul opțiunii 2

Grafica creată de WordPerfect, un program de procesare a textului; poate conține atât date vectoriale, cât și imagini bitmap și poate include până la 256 de culori; pot conține și informații Encapsulated PostScript ( .EPS ); adesea folosit pentru imagini clipart care sunt încorporate în documente de procesare de text.

Mai multe informații

Formatul WPG este utilizat în primul rând de WordPerfect și este susținut de alte aplicații Corel, cum ar fi PaintShop Pro și CorelDRAW Graphics Suite. Programele gratuite care pot deschide fișiere WPG și le pot transforma în alte formate de imagini includ Inkscape și Perfectspot. Proiectul Libwpg oferă, de asemenea, o librărie C ++ gratuită pentru conversia graficelor WPG în alte formate.

Programe care se deschid WPG fișiere
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Corel WordPerfect
Serif PhotoPlus
Inkscape
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape
Lemkesoft GraphicConverter
CorelDRAW Graphics Suite

Despre fișierele WPG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .wpg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WordPerfect Graphic File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.