Principal : Extensii de fișiere : .vec Fişier

.vec Extensie de fișier

Tip fișier1Orbiter Vector Map File

Dezvoltator Martin Schweiger
Categorie Fișiere de date
Format Text

Ce este VEC fișier?

Fișier utilizat de Orbiter, un program de simulare a zborului spațial liber; definește o hartă vectorală, care este utilizată pentru a afișa forme de obiecte spațioase (de exemplu, planete); salvat într-un format de text simplu și este localizat în directorul \ Config \ ... \ Data \ din instalarea Orbiter.

Programe care se deschid VEC fișiere
Windows
Orbiter

Tip fișier2CX-Designer Shape File

Dezvoltator OMRON
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format Binary

.VEC numărul opțiunii 2

Forma vectorială folosită de CX-Designer, un program utilizat pentru proiectarea interfeței ecranului pentru Terminalele Programabile (PT) ale OMRON; salvează o formă care poate acționa ca un grafic pe ecran.

Mai multe informații

Puteți crea noi forme prin fereastra Bibliotecii CX-Designer. Faceți clic dreapta pe orice formă trasată sau imaginea importată și alegeți "Register Shape File" pentru al include ca fișier VEC în Bibliotecă.

NOTĂ: PTM-urile OMRON sunt folosite pentru controlul mașinilor printr- p>

Programe care se deschid VEC fișiere

Tip fișier3Vectrex Game ROM File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.VEC numărul opțiunii 3

Un fișier VEC este un fișier ROM de joc folosit de emulatorii Vectrex, care pot juca jocuri Vectrex ca și cum ar fi rulat pe sistemul original. Conține o copie a datelor despre joc care sunt descărcate de pe cartușul original de jocuri.

Mai multe informații

Fișierele VEC sunt utilizate de o varietate de emulatori pentru a juca jocuri vechi Vectrex pe computere. Unele emulatoare Vectrex care pot deschide fișiere VEC includ MESS, Vecx și OpenEmu.

Vectrex este o consolă de jocuri video lansată inițial în 1982 de General Consumer Electronics și apoi de Milton Bradley Company din 1983 până în 1984. Joc Vectrex titlurile includ Berzerk, Armor Attack, Scramble, Space Wars, Castelul Star, Rip-Off, Web Wars și Starhawk.

Programe care se deschid VEC fișiere
Windows
MESS
Linux
ParaJVE
Macintosh
OpenEmu
Vecx

Tip fișier4IDRISI Vector File

Dezvoltator IDRISI
Categorie Fișiere GIS
Format Text and Binary

.VEC numărul opțiunii 4

Fișierul GIS creat în format vectorial (VEC) al IDRISI; utilizate pentru stocarea de forme și desenarea acestora ca hărți sau caracteristici ale hărților; acceptă puncte, linii și poligoane și pot fi stocate într-un format de text ASCII sau într-un format binar.

Mai multe informații

Fișierele VEC ar trebui să aibă, de asemenea, un fișier .DVC însoțitor care este necesar pentru a vizualiza datele.

Programe care se deschid VEC fișiere

Despre fișierele VEC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vec este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier IDRISI Vector File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.