Principal : Extensii de fișiere : .vmap Fişier

.vmap Extensie de fișier

Tip fișierValve Source 2 Uncompiled Map File

Dezvoltator Valve
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.VMAP numărul opțiunii

Un fișier VMAP este un fișier de hartă creat de Editorul Valve Hammer, un instrument inclus în SDK-ul sursă și folosit pentru a crea hărți pentru jocuri utilizând motorul Source2. Conține o hartă, care poate include benzi, vechi, fântâni, cazărmi, rune, magazine, tabere neutre, turnuri și alte elemente de hartă. Fișierele VMAP sunt compilate în fișiere binare .VMAP_C , care sunt apoi utilizate într-un joc utilizând motorul Source 2.

Mai multe informații

Fișierele VMAP sunt văzute de obicei numai de către jucătorii DOTA 2 care doresc să modifice hărți redate. Fișierele VMAP au fost introduse odată cu lansarea motorului Source 2 și au înlocuit fișierele .VMF , care sunt utilizate de jocuri cu motorul Source 1. Fișierele VMAP sunt utilizate cel mai frecvent de DOTA 2, dar pot fi folosite și pentru alte jocuri care utilizează motorul Source 2.

Puteți crea și edita fișiere VMAP cu Editorul Hammer Valve, care este inclus în sursa SDK și DOTA 2 Unelte pentru atelier. După ce ați terminat modificarea unui fișier VMAP, trebuie să îl construiți într-o hartă compilată (fișierul VMAP_C), care este ambalat într-un fișier .VPK . Selectați Fișier → Creare hartă, alegeți setările și faceți clic pe Construiți pentru a compila fișierul VMAP.

Programe care se deschid VMAP fișiere

Despre fișierele VMAP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vmap este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Valve Source 2 Uncompiled Map File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.