Principal : Extensii de fișiere : .swc Fişier

.swc Extensie de fișier

Tip fișier1Flex Components Archive

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Zip

Ce este SWC fișier?

conține un grup de componente și alte bunuri utilizate de o aplicație Adobe Flex; include un fișier .SWF și un fișier catalog.xml, care enumeră conținutul pachetului și componentele individuale; generate de instrumentul de creație Animate și comprimat folosind formatul de arhivă PKZIP.

Mai multe informații
___ categories_name39 ___ Fișiere de date ______ categories_text39 ___

Fișierele de date sunt cele mai comune tipuri de fișiere de calculator. Acestea pot fi instalate cu aplicații sau create de utilizatori. Majoritatea fișierelor de date sunt salvate într-un format binar, deși unele date din magazin sunt ca text simplu. Exemple de fișiere de date includ biblioteci, fișiere de proiect și documente salvate.

______ categories_name48 ___ Fișierele dezvoltatorului ______ categories_text48 ___

Categoria Fișiere pentru dezvoltatori conține fișiere legate de dezvoltarea software-ului. Acestea includ programarea fișierelor de proiect, a fișierelor de cod sursă, a bibliotecilor de coduri, a fișierelor antet și a fișierelor de clasă Componentele și componentele compilate sunt, de asemenea, incluse în această categorie.

______ categories_name36 ___ Fișiere de joc ______ categories_text36 ___

Categoria "Fișiere joc" include fișierele salvate pentru jocuri video și fișierele menționate de jocuri video. Acesta include, de asemenea, jocurile ROM, care sunt copii de software pentru jocuri dezvoltate pentru alte sisteme, cum ar fi Super Nintendo și Nintendo 64. Aceste fișiere pot fi redate folosind un emulator de software.

______ extension_description19855 ___

Prezentare creată inițial de StarImpress, un program de prezentare prezentat în suita StarOffice; salvează o colecție de diapozitive, adesea încorporând un diapozitiv de titlu urmat de diapozitivele de susținere.

______ extension_text19855 ___

Fișierele SDD au fost utilizate de StarImpress prin versiunea 5. StarImpress versiunea 6 a adoptat formatul .AS , dar acum Open Office (succesorul StarOffice) și Apache OpenOffice utilizează ambele fișiere .SWD pentru prezentări.

NOTĂ: Apache OpenOffice a fost cunoscut anterior ca OpenOffice.org.

______ extension_common19855 ___ ______ extension_description19856 ___

conține un grup de componente și alte bunuri utilizate de o aplicație Adobe Flex; include un fișier .PNG și un fișier catalog.xml, care enumeră conținutul pachetului și componentele individuale; generate de instrumentul de creație Animate și comprimat folosind formatul de arhivă PKZIP.

______ extensia_text19856 ___

Arhivele SWC pot include, de asemenea, fișiere SWF Live Preview și Property Inspector, fișiere ActionScript ( %li_nk% ), un fișier% debug și %li_nk% . : Animate a fost cunoscută anterior ca Flash, care a fost inițial dezvoltată de Macromedia, dar care apoi a fuzionat cu Adobe în 2005. Flash a devenit animat în 2016.

______ extension_common19856 ___ ______ extension_description19857 ___

ROM-ul Super Nintendo (SNES) salvat în format SNES "card sălbatic"; conține datele exacte de pe un cartuș SNES și poate fi redat pe un PC utilizând un emulator SNES.

______ extension_text19857 ___

Majoritatea SNES ROMS utilizează extensia %li_nk% .

______ extension_common19857 ___ ______ product_main_features8109 ___
 • Suportă formate importante de fișiere de productivitate în birou, cum ar fi .DOCX și .XLSX
 • Oferă o integrare strânsă cu funcțiile Mac OS X, cum ar fi Gatekeeper și versiuni.
 • Oferă suport pentru o multitudine de limbi, cum ar fi arabă, spaniolă, germană și rusă.
______ product_text8109 ___

Planamesa NeoOffice este o suită de birouri open source similară cu Microsoft Office dar dezvoltată special pentru Mac OS X. Programul a coborât din OpenOffice.org și este strâns legat de LibreOffice și Apache OpenOffice.

Suita NeoOffice oferă mai multe aplicații care vă permit să creați și să editați documente text, desene, diagrame, prezentări și foi de calcul. Acesta acceptă o gamă largă de formate de fișiere de productivitate în birou. Mai ales, suita poate citi și scrie majoritatea formatelor de fișiere XML ale Microsoft Office, cum ar fi %li_nk% , %li_nk% și %li_nk% .

După cum am menționat mai devreme, NeoOffice este similar cu LibreOffice și OpenOffice, dar este dezvoltat special pentru Mac OS X. NeoOffice include utilizarea funcției "Gatekeeper" pentru Mac OS X pentru a vă proteja împotriva instalării software rău intenționat, Mac OS X "Versiuni" pentru a vă permite să restaurați versiunile anterioare ale documentului dvs. și comportamentul de evidențiere a textului pentru Mac OS X pentru a vă face simțit ca și alte aplicații Mac OS X.

Planamesa NeoOffice este un birou competent suite pentru Mac OS X. Este compatibil cu multe formate de fișiere standard pentru industrie și rulează nativ în Mac OS X. Cu toate acestea, NeoOffice nu mai este oferit ca descărcare gratuită (necesită o donare), iar Apache OpenOffice și LibreOffice pot fi acum rulați nativ în Mac OS X. Deci, dacă căutați o alternativă gratuită la Microsoft Office, OpenOffice sau LibreOffice sunt alegeri mai bune.

Actualizat: 15 mai 2018

______ product_main_features8080 ___
 • Suportă majoritatea titlurilor SNES și SFC
 • Oferă porturi la o varietate de platforme
 • Oferă funcții utile, cum ar fi ieftinirea, suprapunerea imaginilor și filtrele video
______ product_text8080 ___

Snes9x este un emulator Super Nintendo Entertainment System (SNES) gratuit. A fost creată în 1997, când Gary Henderson și Jerremy Koot și-au îmbogățit emulatorii și au început dezvoltarea pe un emulator unic, mai puternic. În cele din urmă, fondatorii au plecat de la proiect, dar Snes9x este încă activ dezvoltat. Emulatorul vă permite să jucați pe computer majoritatea jocurilor SNES, cum ar fi Super Metroid, Super Mario Kart și NBA Jam . Acesta susține, de asemenea, Super Famicom (SFC), care era versiunea japoneză a Nintendo, jocuri care erau disponibile numai în Japonia. Este codificat în C ++ și are porturi oficiale la o varietate de platforme, inclusiv Windows, OS X, Linux, Android și iOS. Împreună cu suportul pentru o multitudine de jocuri, Snes9x oferă câteva caracteristici îngrijite care îmbunătățirea gameplay-ului. Una dintre cele mai bune caracteristici este capacitatea de a avansa rapid prin jocurile în mișcare lentă. Alte caracteristici utile includ filtrele video, cheats, multiplayer online și upscaling-ul imaginilor.

Snes9x este cel mai popular emulator SNES disponibil. Acesta vă permite să jucați majoritatea titlurilor SNES și SFC, oferă funcții interesante și este disponibil pentru o varietate de platforme. Dacă doriți să retrăiți amintirile din copilarie SNES sau să jucați doar jocuri noi, începeți cu Snes9x.

Actualizat: 7 octombrie 2014

______ product_main_features10756 ___
 • Editorii de coduri ActionScript și MXML
 • Ultimele instrumente de dezvoltare a jocului
 • Capabilități de codare utile, cum ar fi finalizarea instrucțiunilor și colapsul codului
 • Instrumente profesionale de testare și depanare
______ product_text10756 ___

Adobe Flash Builder este un IDE utilizat pentru a construi aplicații cu limbi ActionScript și MXML și framework open source Flex. IDE vă permite să construiți atât aplicații desktop pe platformă, cât și aplicații Internet bogate. Flash Builder a fost cunoscut anterior ca Flex Builder înainte de versiunea 4.

IDE include editoare de coduri ActionScript și MXML, precum și un editor WYSIWYG pentru a modifica aplicațiile MXML. Aplicația vine cu cele mai recente instrumente de dezvoltare a jocului, care include fluxuri de lucru pentru dispozitive mobile îmbunătățite și suport pentru lucrătorii ActionScript. Flash Builder vă ajută să codificați mai repede, oferindu-vă capabilități de codare utile, cum ar fi completarea instrucțiunilor, șabloane de cod, suport pentru refactoring, colaps de cod, evidențierea referințelor nevalide și colorarea sintaxei.

Flash Builder oferă instrumente profesionale de testare, cum ar fi monitorizarea rețelei, suportul de testare a unității și profilatorii, care vă ajută să creați un produs complet funcțional. De asemenea, puteți depana și testa aplicația pe un emulator mobil sau pe un dispozitiv mobil conectat local.

Flash Builder este folosit în principal de dezvoltatorii de aplicații care folosesc limbile ActionScript și MXML și frameworkul open source Flex. IDE oferă capabilități de codare utile, cele mai recente instrumente de dezvoltare a jocului și funcții de depanare și testare. Dacă sunteți în căutarea unui IDE pentru a dezvolta aplicații Internet și desktop bogate, în special jocuri, care utilizează limbile ActionScript și MXML și cadrul Flex, încercați Adobe Flash Builder.

______ product_main_features7561 ___

 • Oferă gratuit multe instrumente utile de productivitate în birou
 • Prezintă o interfață ușor de utilizat
 • Suportă multe formate de fișiere standard pentru industrie, inclusiv Microsoft Office
 • Oferă o secțiune detaliată de ajutor
______ product_text7561 ___

Apache OpenOffice este o suită de birouri open source similară cu cea a Microsoft Office. Programul a coborât din OpenOffice.org și este strâns legat de LibreOffice. Oferă mai multe programe de productivitate în birouri care seamănă cu programele Microsoft Office.

Programele incluse în suita Open Office:

OpenOffice este folosit pentru a crea documente care să asiste la productivitatea și organizarea biroului. Aplicațiile sunt similare cu Microsoft Office și sunt utilizate pentru crearea de prezentări, foi de calcul, desene, diagrame, ecuații, documente text și alte documente de birou. Fișierele pot fi salvate în formatul de fișier proprietate OpenOffice sau în formate de fișier Microsoft Office, cum ar fi %li_nk% , %li_nk% și %li_nk% . Fiecare dintre fișierele OpenOffice poate fi, de asemenea, exportat ca un fișier %li_nk% pentru o partajare ușoară.

Apache OpenOffice este o suită de birouri solidă. Acesta oferă funcționalități similare cu Microsoft Office și este compatibil cu multe formate de fișiere standard pentru industrie. Dacă doriți o alternativă gratuită la Microsoft Office, Apache OpenOffice este o alegere bună.

Actualizat: 26 septembrie 2018

______ product_main_features8194 ___
 • Bundled cu programe utile de productivitate în birou gratuit
 • Oferă multe din aceleași funcții ca Microsoft Office
 • Oferă ompatibilitate cu multe fișiere de productivitate în birouri
 • Prezintă o interfață de utilizare curată și ușor de învățat
______ product_text8194 ___

Captură de ecran de LibreOffice 6.2

Caracteristici principale LibreOffice este o suită de birou open source, similar cu Microsoft Office ), care vă permite să creați diferite tipuri de documente. LibreOffice posedă o interfață curată și ușor de utilizat. Seamănă parțial cu Microsoft Office, așa că dacă săriți o navă din Office, nu ar trebui să aveți nicio problemă de ajustare.

LibreOffice constă din următoarele programe:

După ce începeți să creați un document, veți descoperi că fiecare aplicație din suită oferă caracteristici familiare aplicației Microsoft Office corespunzătoare. De exemplu, documentele Writer sunt un substitut pentru documentele Word și oferă multe dintre stilurile tradiționale și opțiunile de formatare, cum ar fi fonturile, indentarea textului, inserarea tabelului și pensula pentru format. Calc, care este un substitut pentru Excel, prezintă o foaie de calcul similară cu Excel, dar lipsește considerabil funcționalitatea macro.

Impresia este răspunsul LibreOffice la PowerPoint și este excelent pentru crearea de prezentări de diapozitive de bază. Draw este comparabil cu Microsoft Visio și Publisher și este o opțiune bună pentru crearea de diagrame, chiar și de prezentări. Baza este similară cu Microsoft Access, cu caracteristici similare, cum ar fi rapoarte, SQL și formulare. Și, în final, aplicația LibreOffice Math este un instrument util pentru crearea formulelor și încorporarea lor în alte documente de suită LibreOffice create de Writer și Calc. În timp ce nu oferă toate aceleași funcții, LibreOffice este o aplicație atractivă alternativă la Microsoft Office. Este compatibil cu o mare varietate de formate de productivitate în birou, inclusiv fișiere Microsoft Office, cum ar fi %li_nk% și %li_nk% . Dacă sunteți în căutarea unei soluții de birou ieftine (este gratuită), LibreOffice este o opțiune excelentă.

Actualizat: 1 mai 2019

___
Programe care se deschid SWC fișiere
Windows
Adobe Flash
Adobe Dreamweaver
Adobe Flash Builder
Macintosh
Adobe Flash
Adobe Dreamweaver
Adobe Animate CC 2018
Adobe Flash Builder
Adobe Flex

Tip fișier2Super Nintendo Wild Card ROM File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SWC numărul opțiunii 2

ROM-ul Super Nintendo (SNES) salvat în format SNES "card sălbatic"; conține datele exacte de pe un cartuș SNES și poate fi redat pe un PC utilizând un emulator SNES.

Mai multe informații

Majoritatea SNES ROMS utilizează extensia .SMC .

Programe care se deschid SWC fișiere
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Despre fișierele SWC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .swc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Super Nintendo Wild Card ROM File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.