Principal : Extensii de fișiere : .smc Fişier

.smc Extensie de fișier

Tip fișierSuper Nintendo Game ROM

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.SMC numărul opțiunii

Jocul ROM folosit de emulatorii SNES, cum ar fi Snes9x și ZSNES; conține o copie a datelor de joc stocate pe cartușul original Super Nintendo; permite ca jocurile SNES să fie redate pe PC cu un emulator de suport.

Programe care se deschid SMC fișiere
Windows
Snes9x
ZSNES
SNEeSe
SnEM
Linux
Snes9x
ZSNES
Macintosh
Snes9x
ZSNES

Despre fișierele SMC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .smc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Super Nintendo Game ROM, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Recent am găsit în subsol o cutie plină de jocuri vechi. Din păcate, consola mea SNES nu mai funcționa și nu mai aveam cum să mă joc jocurile. După ce am căutat informații despre unele emulatoare, am găsit intrarea dumneavoastră despre extensia de fișier .smc. Mi-a dat într-adevăr o speranță de a juca din nou titlurile mele preferate. Mă bucur că există o mulțime de emulatoare SNES. Lista ta a fost grozavă, la fel și informațiile de pe ea. Este grozav că fișierele SMC sunt capabile să stocheze formatul original al fișierului de pe consolă. Va fi minunat să încerc toate aceste jocuri pe PC-ul meu. Mi-a plăcut să aflu câteva informații despre cum au fost create. Mulțumesc pentru această intrare grozavă, continuați să faceți treabă bună!