Principal : Extensii de fișiere : .sfc Fişier

.sfc Extensie de fișier

Tip fișier1Super Nintendo ROM

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este SFC fișier?

Jocul ROM utilizat de emulatorii SNES, cum ar fi ZSNES și Snes9x; salvează un joc în formatul original folosit de sistemul SNES; permite jocul să fie redat de un software care emulează SNES original.

Mai multe informații

NOTĂ: Super Nintendo ROM-urile folosesc mai frecvent extensia .SMC . SFC înseamnă "Super Famicom", numele dat versiunii japoneze și sud-est-asiatice a Super Nintendo. Prin urmare, în timp ce SMC ROM-urile sunt de obicei utilizate pentru stocarea jocurilor SNES occidentale, fișierele SFC sunt adesea folosite pentru jocurile SNES din Japonia și Asia de Sud-Est.

Programe care se deschid SFC fișiere
Windows
Snes9x
ZSNES
higan
SNEeSe
SnEM
Linux
Snes9x
ZSNES
Macintosh
Snes9x
ZSNES

Tip fișier2Motic Microscope Image

Dezvoltator Motic
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.SFC numărul opțiunii 2

Fișier multimedia creat de software-ul de microscopie digitală Motic; salvează o grafică bitmap realizată de o cameră microscopică Motic și poate include și narațiunea audio înregistrată în timp ce captează imaginea; utilizat pentru revizuirea datelor de laborator.

Mai multe informații

NOTĂ: fișierele SFC pot fi convertite la imagini standard .JPG folosind SFC to JPG Converter Motic.

Programe care se deschid SFC fișiere

Tip fișier3Creatures Saved Game

Dezvoltator Creature Labs
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SFC numărul opțiunii 3

Fișierul de jocuri salvat creat de Creatures 1 și 2, jocuri de viață artificiale în care jucătorul preda și controlează "Norns"; salvează starea lumii, inclusiv progresul jucătorului în formarea Nornelor.

Mai multe informații

Ambele creaturi și creaturi 2 nu mai sunt dezvoltate și nu sunt disponibile pentru descărcare.

Programe care se deschid SFC fișiere
Windows
Creature Labs Creatures
Creature Labs Creatures 2

Despre fișierele SFC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sfc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Creatures Saved Game, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salut! Am găsit articolul dvs. despre extensia de fișier .sfc. Prietenul meu japonez a venit recent la mine și am vorbit despre jocuri video. Nu știam că Japonia are propria versiune a sistemului Super Nintendo, numită Super Famicom. Mi-a arătat câteva dintre jocurile care pot fi jucate în ea, așa că am aflat mai multe despre emulatoare. Faptul că am învățat despre fișierele SFC m-a ajutat foarte mult, deoarece acestea conțin jocuri salvate. Nu numai că pot să le joc, dar le am și pe PC-ul meu. Aceasta este o zi minunată haha. Sunt, de asemenea, încântat, deoarece și emulatorii SNES sunt capabili să le deschidă, chiar dacă sunt în japoneză. Este atât de mișto că sunt similare cu fișierele SMC. Mulțumesc pentru un articol bine dezvoltat despre ele. Țineți-o tot așa de bine!