Principal : Extensii de fișiere : .sparc Fişier

.sparc Extensie de fișier

Tip fișierSkype Plugin Archive

Dezvoltator Skype
Categorie Fișierele Plugin
Format Binary

.SPARC numărul opțiunii

Fișier utilizat de Extras Manager, o componentă de manager plug-in pentru software-ul de voce și video de voce Skype pe Internet; conține plugin-ul pentru a fi instalat cu Skype; descărcat de pe site-ul Skype Extras și poate fi instalat făcând dublu clic pe fișier.

Mai multe informații

Pentru unele versiuni Skype, Extras Manager este o componentă opțională care poate fi inclusă în instalarea Skype. Dacă descărcați un fișier SPARC dar nu îl puteți instala, este posibil să nu fi inclus Managerul Extras în instalare. Pentru a rezolva acest lucru, reinstalați Skype și selectați opțiunea Extras Manager.

NOTĂ: Extrasurile pot fi gestionate prin Skype selectând Tools → Extras → Organize Your Extras.

Programe care se deschid SPARC fișiere
Windows
Skype
Linux
Skype
Macintosh
Skype

Despre fișierele SPARC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sparc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Skype Plugin Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.