Principal : Extensii de fișiere : .sment Fişier

.sment Extensie de fișier

Tip fișierStarMade Entity File

Dezvoltator Schine
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.SMENT numărul opțiunii

Un fișier SMENT este un fișier de entitate spațială folosit de StarMade, un joc de nisip cu simulare spațială deschisă în univers. Acesta conține un plan pentru o entitate spațială, cum ar fi o navă 3D sau o stație spațială cu materiale și arme care îmbunătățesc performanța navei.

Mai multe informații

Modul de joc primar al StarMade are un gameplay single player, unde puteți explora materialele universale pentru a vă îmbunătăți nava și a vă abține atacurile inamice. Fișierul SMENT poate fi deschis de StarMade, dar din moment ce fișierul folosește formatul Zip, puteți extrage și conținutul acestuia cu un utilitar cum ar fi 7-Zip sau WinZip.

Programe care se deschid SMENT fișiere

Despre fișierele SMENT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sment este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier StarMade Entity File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.