Principal : Extensii de fișiere : .pak Fişier

.pak Extensie de fișier

Tip fișier1Video Game Package

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este PAK fișier?

Un fișier PAK este o arhivă utilizată de jocuri video, cum ar fi jocurile Quake, Hexen, Crysis, Far Cry, Half-Life și Extreme XGS Engine. Poate include grafică, obiecte, texturi, sunete și alte date de joc "ambalate" într-un singur fișier. Fișierele PAK sunt adesea doar un fișier .ZIP redenumit.

Mai multe informații

Fișierele PAK sunt utilizate în principal de jocuri video, dar pot fi, de asemenea, utilizate de alte aplicații, cum ar fi browserul web Google Chrome. Formatul pentru un fișier PAK utilizat de un joc poate diferi de formatul PAK utilizat pentru un joc diferit. Prin urmare, este posibil să încercați mai multe programe înainte de a deschide fișierul PAK.

Programe care se deschid PAK fișiere

Tip fișier2PAK (Packed) File

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format Binary

.PAK numărul opțiunii 2

Formatul de arhivare comprimat provenit din DOS care poate conține mai multe fișiere; datele dintr-un fișier PAK pot fi comprimate sau necomprimate, dar de obicei sunt comprimate utilizând compresia ZLIB.

Programe care se deschid PAK fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
Avanquest PowerDesk Pro
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver

Tip fișier3Simutrans Object File

Dezvoltator Simutrans
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.PAK numărul opțiunii 3

Fișier utilizat de Simutrans, un joc de simulare de transport gratuit; conține grafică și proprietăți obiect joc; compilat dintr-un text simplu ". dat" fișier de date și o sursă .PNG imagine; utilizate pentru vehicule de joc, clădiri, terenuri și alte obiecte.

Mai multe informații

Pentru a modifica obiectele Simutrans, utilizatorii de obicei nu editează direct fișierele PAK. În schimb, aceștia descarcă, de obicei, fișierele DAT și PNG sursă folosite pentru a împacheta un fișier PAK, modifica fișierele și apoi reambală conținutul într-un nou fișier PAK. Fișierele PAK sunt construite folosind programul MakeObj.exe.

Programe care se deschid PAK fișiere
Linux
Simutrans

Tip fișier4Skype Language Settings Package

Dezvoltator Microsoft
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

.PAK numărul opțiunii 4

Un fișier PAK este un pachet utilizat de Microsoft Skype, un popular program online de comunicare video și audio. Acesta conține setările pentru interfața cu utilizatorul (UI) într-o anumită limbă, cum ar fi limba engleză, spaniolă și franceză, care se aplică aplicației Skype pe baza locației utilizatorului. Fișierele PAK sunt utilizate numai de versiunea Windows a Microsoft Skype.

Mai multe informații

Fișierele PAK sunt menționate de Skype și nu sunt menite să fie deschise manual. Fișierele PAK pot fi găsite în următorul director din Windows:

C: \ Program Files (x86) \ Microsoft \ Skype pentru desktop \ locales

li_nk% fișiere în MacOS.

Programe care se deschid PAK fișiere

Despre fișierele PAK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pak este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Skype Language Settings Package, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Când am căutat extensia .pak, mă așteptam să fie ceva legat de pachetele de aplicații. Și mă bucur că am avut dreptate! Apreciez explicația tuturor tipurilor de pachete care există cu această extensie. Cu toate acestea, singura utilizare pe care o căutam este cea de fișier împachetat, care funcționează similar cu unul comprimat. Mulțumită vouă, am reușit să deschid fișierul meu cu The Unarchiver și să mă uit în conținutul său. Cu toate acestea, mi-a plăcut să citesc că aplicații precum Skype folosesc acest format pentru a include limbi și date suplimentare, cum ar fi interfața cu utilizatorul. Salutări