Principal : Extensii de fișiere : .osb Fişier

.osb Extensie de fișier

Tip fișier1Osu! Storyboard File

Dezvoltator peppy
Categorie Fișiere de joc
Format Text

Ce este OSB fișier?

Un fișier OSB conține un storyboard creat de osu !, un joc de ritm în care jucătorii ating simbolurile vizuale în sincronizare cu muzica. Se stochează calea directorului unei imagini, de obicei un fișier .JPG sau .PNG , care este afișat cu un fișier .OSZ Beatmap în timpul jocului. De asemenea, include informații text simplu care descriu când și unde imaginea este afișată în fundal, în funcție de modul în care jucătorul efectuează.

Mai multe informații

Fișierele OSB sunt localizate în același folder "Beatmaps" al osu! joc de instalare ca fișier OSZ acestea sunt asociate cu. De obicei, directorul de instalare este C: \ Program Files \ osu! \ Beatmaps \, dar este posibil să creați manual directorul.

Programe care se deschid OSB fișiere
Windows
osu!

Tip fișier2OpenStreetMap Binary Map File

Dezvoltator Merkaartor
Categorie Fișiere GIS
Format Binary

.OSB numărul opțiunii 2

Fișier utilizat de Merkaartor, un editor OpenStreetMap (OSM); salvează datele XML dintr-un fișier .OSM într-un format binar; permite o dimensiune mai compactă a fișierelor și o manipulare mai rapidă, dar este mai dificil de citit, deoarece nu este stocată în text simplu.

Programe care se deschid OSB fișiere
Windows
Merkaartor
Linux
Merkaartor
Macintosh
Merkaartor

Despre fișierele OSB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .osb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OpenStreetMap Binary Map File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Cum vă merge ziua? Există o tonă de streameri care joacă osu! în alte pentru a-și îmbunătăți ținta și a se adapta la sensibilitatea lor. Din moment ce mi-am construit recent un PC, îl folosesc și eu. Am citit intrarea dvs. a extensiei de fișier .osb, deoarece descrierea tipului 1 este legată de program. Nu știam că există un format însărcinat cu stocarea căii de directoare a unei imagini. Am văzut mai multe melodii care în loc să afișeze fundalul negru simplu, au niște imagini Anime. Cu ajutorul altor fișiere, voi putea să îmi creez propriile hărți cu imagini personalizate salvate în format JPG sau PNG. Mulțumesc că mi-ai arătat unde să le creez în cadrul directorului. Până data viitoare!