Principal : Extensii de fișiere : .osz Fişier

.osz Extensie de fișier

Tip fișier1Osu! Beatmap File

Dezvoltator peppy
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

Ce este OSZ fișier?

Un fișier OSZ este un fișier de date comprimat zip folosit de osu !, un joc de ritm în care jucătorii fac clic pe indiciile vizuale în sincronizare cu muzica. Conține un beatmap, care include o melodie, o grafică și o temporizare și locația clicurilor. Fișierele OSZ permit jucătorilor să salveze și să împărtășească beatmaps personalizate.

Mai multe informații

Fișierul OSZ este deschis în opsu! 7

Utilizatorii de obicei joacă fișiere OSZ cu osu !, care este disponibil pentru Windows. Cu toate acestea, puteți reda fișiere OSZ în opsu !, care este o sursă open source osu! client disponibil pentru Windows, MacOS, Linux și Android.

Puteți deschide fișiere OSZ tragându-le direct în osu! fereastră de joc. În opsu !, puteți deschide un fișier OSZ navigând la locația sa și importându-l. Puteți descărca și alte fișiere OSZ direct în opsu!.

Programe care se deschid OSZ fișiere
Windows
osu!
Android
opsu!

Tip fișier2OpenLP Service File

Dezvoltator OpenLP
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.OSZ numărul opțiunii 2

Fișier creat de OpenLP, o aplicație gratuită utilizată pentru crearea de prezentări multimedia de servicii de închinare; pot include versuri cântece, date audio și video, prezentări PowerPoint și alte date multimedia; utilizat cu un proiector video, care afișează conținutul pe un ecran.

Mai multe informații

NOTĂ: OpenLP este scurt pentru "Open Source Lyrics Projection".

Programe care se deschid OSZ fișiere
Linux
OpenLP

Despre fișierele OSZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .osz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OpenLP Service File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.