Principal : Extensii de fișiere : .gpd Fişier

.gpd Extensie de fișier

Tip fișier1Generic Printer Description File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere text
Format Text

Ce este GPD fișier?

Fișier text care descrie o imprimantă în sistemul de operare Windows când se imprimă cu Unidrv (Universal Printer Driver); utilizează limba GPD pentru a descrie o imprimantă care furnizează diverse tipuri de informații, cum ar fi: atributele imprimantei, comenzile imprimantei, caracteristicile imprimantei, opțiunile imprimantei, descrierile fontului imprimantei și instrucțiunile condiționale.

Mai multe informații

Toate intrările de fișiere GPD arată astfel: EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName urmează asteriscul și este întotdeauna un cuvânt cheie predefinit care recunoaște parserul GPD al Unidrv .

Un exemplu de fișier GPD arată astfel:

* Caracteristică: Orientare {     * Nume: "Orientare"     * DefaultOption: Portret     * Opțiune: Portret        {         * Nume: "Portret"        * Comandă: CmdSelect         &  &  &  {             * Ordine: DOC_SETUP.7             * Cmd: "& 10"         }     } }

Programe care se deschid GPD fișiere
Windows
Microsoft Windows

Tip fișier2Graphic PhotoDefiner Image File

Dezvoltator RGB Light
Categorie Fișiere imagine raster
Format N/A

.GPD numărul opțiunii 2

Formatul de imagine dezvoltat de RGB Light pentru utilizarea cu PhotoDefiner; încorporează compresia imaginilor fără pierderi care folosește abordarea teoretică a "noii organizații de referință a luminii pe triplet RGB"; poate comprima imagini mai mult decât formatele .GIF sau .PNG .

Programe care se deschid GPD fișiere
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Tip fișier3Gamer Profile Data File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de joc
Format Text

.GPD numărul opțiunii 3

Un fișier GPD este un fișier de date gamer de profil folosit de Xbox 360 pentru a stoca informații despre un utilizator, inclusiv setările lui, jocurile jucate, înregistrările de realizare pentru fiecare joc jucat și orice imagini realizate. Acesta este salvat în formatul de bază de date Xbox (XDBF), care este un format container pentru stocarea fișierelor și înregistrărilor Xbox. Fișierele GPD sunt generate din fișierele Statistici, Prezență și Achievement (SPA) încorporate în pachete de jocuri când un utilizator joacă jocul.

Mai multe informații

Puteți modifica un joc editând fișierul GPD asociat jocului, de obicei Black Ops sau Borderlands 2. Aceasta vă permite să deblocați caracteristicile de joc pe care nu le aveați anterior. Pentru a înlocui sau a injecta un fișier GPD, mutați profilul de pe un HDD Xbox 360 pe o unitate flash USB și conectați unitatea la un computer care rulează Windows cu instrumentele de modding Horizon sau Modio instalate:

Fiecare joc are un ID unic de titlu folosit pentru a numi fișierul GPD corelat. Numele fișierului este o secvență de numere și litere. Puteți deschide fișierul GPD cu un editor hexagonal, cum ar fi HxD sau HEXplorer, și puteți modifica codul hexazecimal.

Comun GPD numele de fișiere

5454087c.gpd - Borderlands 2 nume de fișier GPD.

4d5307e6.gpd - nume de fișier GPD Halo 3.

41560855.gpd - Call of Duty: .

Programe care se deschid GPD fișiere

Despre fișierele GPD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gpd este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Gamer Profile Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.