Principal : Extensii de fișiere : .gif Fişier

.gif Extensie de fișier

Tip fișierGraphical Interchange Format File

Dezvoltator CompuServe
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.GIF numărul opțiunii

Un fișier GIF este un fișier de imagine folosit adesea pentru grafica web. Poate conține până la 256 de culori indexate cu o paletă de culori care poate fi un set predefinit de culori sau poate fi adaptat culorilor din imagine. Fișierele GIF sunt salvate într-un format fără pierderi, ceea ce înseamnă că claritatea imaginii nu este compromisă prin comprimarea GIF.

Mai multe informații

Fișierul GIF este deschis în Microsoft Windows Photos

GIF-urile sunt un format comun pentru grafica web, cum ar fi butoanele de navigare. Cu toate acestea, imaginile JPEG ( .JPG ) sunt mai bune pentru afișarea fotografiilor deoarece nu sunt limitate în numărul de culori pe care le pot afișa.

Imaginile GIF pot fi, de asemenea, animate și salvate ca "animate GIF" sunt adesea folosite pentru a afișa animații de bază pe site-uri web. Acestea pot include și pixeli transparenți, care le permit să se amestece cu fundaluri de culori diferite. Cu toate acestea, pixelii dintr-o imagine GIF trebuie să fie complet transparenți sau complet opaci, astfel că transparența nu poate fi decolorată ca o imagine .PNG .

NOTĂ: Vezi mai multe informații despre formatul GIF.

Programe care se deschid GIF fișiere
Windows
Corel Painter
Nero
ImageMagick
Adobe Acrobat
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Paint
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Roxio Creator
JRiver Media Center
Microsoft Windows Photos
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Microsoft Visual Studio
Linux
ImageMagick
Adobe Acrobat
GIMP
Opera
vhf interservice Cenon
GDevelop
Android
Google Drive for Android
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Corel Painter
Microsoft Word for Mac
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Roxio Toast
ImageMagick
Adobe Acrobat
Apple Safari
JRiver Media Center
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe Illustrator
Apple Preview
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Flash
iOS
Apple Safari
Google Drive for iOS

Despre fișierele GIF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gif este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Graphical Interchange Format File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Cum merge treaba? Vă mulțumim pentru articolul despre formatul de fișier .gifv. Imediat am știut că sunt oarecum legate de GIF-uri. Și am avut dreptate! Diferența dintre ele constă în faptul că sunt GIF-uri îmbunătățite cu un fișier video. Dacă este mai bun, de ce nu este popular? Mi se pare interesant faptul că sunt comprimate în formatul H.264. De asemenea, habar nu aveam că Imgur a demarat o inițiativă de îmbunătățire a formatului GIF. Ce idee grozavă, acest lucru va ajuta utilizatorii să își încarce buclele cu timpi de încărcare mai mici. Pagina web pentru Imgur oferă ceva diferit față de aplicația sa? Vă mulțumesc pentru cercetare, înseamnă foarte mult pentru mine. Voi reveni când voi găsi o altă extensie de fișier rară! Ne vedem în curând. :)