Principal : Extensii de fișiere : .gba Fişier

.gba Extensie de fișier

Tip fișierGame Boy Advance ROM

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.GBA numărul opțiunii

Un fișier GBA este o imagine ROM a unui joc video Nintendo Game Boy Advance (GBA), cum ar fi Pokémon, Zelda sau Final Fantasy. Acesta conține o copie exactă a unui joc GBA salvat într-un format care poate fi redat utilizând un emulator Game Boy.

Mai multe informații

Probabil că veți vedea numai un fișier GBA dacă încercați să jucați jocuri GBA pe un computer sau pe un dispozitiv mobil. Deoarece jocurile nu erau destinate a fi jucate pe alte dispozitive decât GBA, ele trebuie deschise de un emulator pentru a le putea juca. Există o varietate de emulatori pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Unele emulatoare sunt NO $ GBA, VisualBoyAdvance, DreamGBA, KiGB, GBA4iOS și GBAoid.

Programe care se deschid GBA fișiere
Windows
NO$GBA
VisualBoyAdvance
DreamGBA
RascalBoy Advance
Linux
VisualBoyAdvance
KiGB
Android
GBAoid
Fast Emulator My Boy!
Macintosh
OpenEmu
VisualBoyAdvance
BoycottAdvance
iOS
GBA4iOS

Despre fișierele GBA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gba este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Game Boy Advance ROM, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Faptele pe care le-ați împărtășit cu privire la extensia .gba au sosit la momentul potrivit. Este prima dată când am ocazia să lucrez cu extensia de fișier, deoarece sunt unul dintre cei mai mari fani ai consolei Game Boy. Ca să fiu sincer, majoritatea oamenilor în jurul vârstei de 25 de ani au o mulțime de amintiri de aur legate de ea. Titluri minunate și momente de neuitat sunt tot ceea ce mi-a venit în minte. Acum, a avea opțiunea de a rejuca acea experiență este incredibilă. Cu ajutorul fișierelor GBA voi putea să joc și unele dintre jocurile pe care le menționați, cum ar fi Final Fantasy și Zelda. Partea cea mai bună este că oferiți și o varietate de emulatoare în partea de jos a cercetării. Există unul care este mai sigur de utilizat? Țineți-o tot așa de bună treabă!