Principal : Extensii de fișiere : .fomod Fişier

.fomod Extensie de fișier

Tip fișierFallout Mod Archive

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.FOMOD numărul opțiunii

Fișier de jocuri folosit de programele Fallout mod, cum ar fi Fallout mod manager (FOMM) și Nexus Mod Manager (NMM); conține fișiere care, atunci când sunt instalate, modifică conținutul jocului pentru Fallout 3 sau Fallout: New Vegas; utilizat pentru aplicarea modurilor personalizate dezvoltate de membrii comunității de jocuri.

Mai multe informații

Formatul FOMOD poate folosi compresia .7Z , .ZIP sau .RAR . În arhiva comprimată există un fișier info.xml care descrie modul și un script care instalează modulul. Există, de asemenea, fișiere de date care modifică conținutul jocului.

Fișierele FOMOD pot fi instalate făcând dublu clic pe ele atunci când FOMM sau NMM este instalat. FOMM se deschide și afișează modul din fereastra de conținut și îl activați pentru a aplica modulul. Modurile utilizate de FOMM sunt în general instalate în folderul Fallout 3 \ fomm \ mods \ din directorul de instalare a jocului.

Programe care se deschid FOMOD fișiere

Despre fișierele FOMOD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .fomod este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Fallout Mod Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.