Principal : Extensii de fișiere : .efw Fişier

.efw Extensie de fișier

Tip fișierRenamed Zip or Executable File

Dezvoltator Computer Associates
Categorie Compressed Files
Format Zip

.EFW numărul opțiunii

Comprimat .ZIP sau executabil .EXE fișier redenumit de CA Centrul de securitate pentru a avea o extensie ".efw"; se aplică în mod normal atașamentelor de e-mail scanate de software-ul antivirus Computer Associates (CA).

Mai multe informații

Fisierele ZIP cu fisiere pot fi deschise prin schimbarea extensiei de fisiere la ".zip" si deschiderea fisierului cu un utilitar de decompresie, cum ar fi WinZip sau Stuffit Expander. Fișierele executabile pot fi difuzate direct prin schimbarea extensiei de fișiere în ".exe" și deschiderea fișierului.

NOTĂ: Nu deschideți fișierele de e-mail necunoscute din surse non-sigure, deoarece acestea pot conține viruși sau alte programe rău intenționate.

Puteți preveni crearea fișierelor EFW prin dezactivarea temporară a software-ului antivirus atunci când descărcați fișiere legalizate sau fișiere executabile.

Programe care se deschid EFW fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
E-merge WinAce
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
p7zip
unzip
funzip
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
PKZip
BOMArchiveHelper (included with Mac OS X)

Despre fișierele EFW

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .efw este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Renamed Zip or Executable File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.