Principal : Extensii de fișiere : .elf Fişier

.elf Extensie de fișier

Tip fișier1Nintendo Wii Game File

Dezvoltator Nintendo
Categorie Fișiere executabile
Format Binary

Ce este ELF fișier?

Format de fișier executabil folosit de Nintendo Wii, o consolă de jocuri video lansată de Nintendo în noiembrie 2006; pot fi transferate pe un PC și jucate pe Emulatorul Dolphin.

Mai multe informații

NOTĂ: programele Wii ale "Homebrew" create de utilizatori pot fi de asemenea salvate ca fișiere ELF. Acestea pot fi transferate pe consola Wii printr-o cartelă SD.

Programe care se deschid ELF fișiere
Windows
Dolphin
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Tip fișier2Executable and Linkable Format File

Dezvoltator Unix System Laboratories
Categorie Fișiere de sistem
Format Binary

.ELF numărul opțiunii 2

Fișierul sistem creat în format executabil și legare (ELF), cunoscut anterior sub numele de "Extensible Linking Format;" pot stoca programe executabile, gropi de memorie și biblioteci partajate.

Mai multe informații

Formatul ELF este un format de fișier standard folosit în multe sisteme bazate pe Unix.

Programe care se deschid ELF fișiere
Linux
readelf
elfdump
objdump

Tip fișier3PlayStation Executable File

Dezvoltator Sony
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ELF numărul opțiunii 3

Fișierul utilizat de sistemele de jocuri PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 și PlayStation Portable (PSP); conține cea mai mare parte a conținutului de pe un disc de jocuri video; include date de joc, cod obiect, biblioteci partajate și alte date.

Mai multe informații

Fișierele ELF sunt modificate uneori pentru a modifica gameplay-ul PlayStation.

NOTĂ: Fișierele ELS PlayStation utilizează formatul "Executable and Linkable", care este un format standard de fișier utilizat în sistemele Unix. p>

Programe care se deschid ELF fișiere
Windows
PCSX2
NeutrinoSX2
PS2emu
Linux
readelf
elfdump
objdump
PCSX2

Despre fișierele ELF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .elf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PlayStation Executable File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună dimineața! Vă mulțumim pentru explicația privind extensia .elf. Aceasta a fost o mare descoperire pentru mine. De când mi-a fost dăruită prima dată consola Wii, am devenit obsedat de ea. Din păcate, nu mai funcționează, așa că am căutat emulatoare și formatele lor de fișiere. Să aflu că fișierele ELF conțin jocul complet sau chiar o aplicație Wii este o nebunie. Nu sunt sigur dacă aplicația Netflix mai este încă susținută acolo. Ar fi totuși mișto să văd dacă emulatorul este capabil să o deschidă. Ce sunt aplicațiile homebrew? Din moment ce fișierele ELF conțin informații de depanare străine, trebuie să caut doar fișiere DOL? Îți sunt recunoscător și pentru ultima parte cu lista de emulatoare. Mă bucur foarte mult că Dolphin poate fi folosit gratuit. Vă mulțumim!