Principal : Extensii de fișiere : .cptx Fişier

.cptx Extensie de fișier

Tip fișierAdobe Captivate Project File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.CPTX numărul opțiunii

Un fișier CPTX este un fișier proiect creat de Adobe Captivate, o aplicație de captare a ecranului utilizată pentru a crea produse multimedia eLearning. Acesta conține unul sau mai multe diapozitive care pot include înregistrări de ecran, audio sau alt conținut interactiv. Fișierele CPTX sunt utilizate pentru a crea produse de management al învățării (LMS), cum ar fi demonstrații software, simulări și chestionare.

Mai multe informații

Fișierele CPTX pot fi exportate într-un fișier .SWF , care poate fi redat în Adobe Flash Player sau în alt player compatibil SWF. De asemenea, acestea pot fi exportate într-un executabil standalonal Windows ( .EXE file).

NOTĂ: Extensia CPTX a fost introdusă cu Captivate 5. Versiunile anterioare au folosit extensia .CP . Adobe Captivate face parte din Adobe Technical Communication Suite.

Programe care se deschid CPTX fișiere
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Despre fișierele CPTX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cptx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Adobe Captivate Project File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.