Principal : Extensii de fișiere : .cp Fişier

.cp Extensie de fișier

Tip fișier1Xcode C++ Source File

Dezvoltator Apple
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format N/A

Ce este CP fișier?

Fișier cod sursă scris în limbajul de programare C ++; folosit de software-ul de dezvoltare Apple Xcode și poate fi menționat de alte fișiere sursă într-un proiect de programare.

Mai multe informații

NOTĂ: Majoritatea fișierelor C ++ utilizează extensia .CPP . Cu toate acestea, Xcode utilizează extensia ".cp" pentru fișierele C ++ pre-scrise incluse în software.

Programe care se deschid CP fișiere
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Apple Xcode
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit

Tip fișier2Captivate Source File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Binary

.CP numărul opțiunii 2

Un fișier CP este un fișier proiect creat de Adobe Captivate, un instrument de editare a conținutului eLearning. Stochează o serie de diapozitive, fiecare conținând conținut static și dinamic. Fișierele CP pot include înregistrări pe ecran și conținut încorporat în Flash.

Mai multe informații

Fișierele CP sunt utilizate în mod obișnuit pentru a dezvolta produse interactive de eLearning într-un format Flash. Exemple de produse includ simulări software și demonstrații de produs.

NOTĂ: Captivate versiunea 5 a introdus extensia .CPTX , care este utilizată în mod implicit în software. Versiunea 5 poate deschide în continuare fișiere CP mai vechi.

Programe care se deschid CP fișiere
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Despre fișierele CP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Captivate Source File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Am fost în căutarea unui software de creare Manga și mă întrebam ce extensie ar putea fi folosită pentru a le crea. Mulțumesc pentru explicația privind fișierele .cpg! Din câte am înțeles, se stochează doar o pagină pe fișier? Deci, dacă am o carte mai lungă; fiecare pagină va avea propriul fișier .cpg? Voi încerca să descarc CELSYS Clip Studio Paint Pro pentru a-l testa și eu. Mă bucur că fișierele .cpg pot fi exportate în alte fișiere uzuale! Acest lucru îmi va fi util dacă voi dori vreodată să le public în altă parte. De asemenea, am citit pagina ta despre mai multe utilizări ale acestei extensii și este destul de mișto că este folosită și pentru salvarea campaniilor StarCraft sau pentru localizarea hărților atunci când le traduci. Salutări
Anonim:
Bună ziua, autorule! Nu am avut probleme în a înțelege la ce folosește un fișier .cpgz. Totul mulțumită articolului dumneavoastră. Am fost puțin confuz la prima citire, deoarece partea cu bucla sună aiurea. Înainte de a afla despre acest format, habar nu aveam că un fișier poate fi o combinație a altora. Am observat anterior unul dintre aceste fișiere pe desktop și nu aveam nicio idee că se datora faptului că un fișier ZIP era corupt. După ce l-am descărcat din nou, nu a existat nicio problemă în a-l deschide. Dar da, am avut o mică sperietură. Poate că articolul ar putea include câteva capturi de ecran cu cum arată fișierele și ce se întâmplă când le deschizi. Oricum, vreau să spun că a fost minunat să înțeleg ce fac. Mulțumesc, omule!
Anonim:
Bună ziua. Vă mulțumim pentru explicația dvs. cu privire la extensia .cpi. Camera mea video a făcut câteva clipuri și a inclus acest fișier, astfel că am ezitat să le șterg. Atunci, este în regulă dacă o fac? Sunt sigur că informațiile pe care le conțin sunt foarte utile pentru fotografii și editorii profesioniști. Cu toate acestea, mie nu-mi este de niciun folos să știu rata de cadre sau raportul de aspect al clipurilor mele. Cu toate acestea, este interesant faptul că pot fi deschise de programe precum Premiere Pro sau Kdenlive. Mă întreb dacă mai sunt folosite în zilele noastre. Cred acest lucru, pentru că din ce am citit în articolul dvs. dacă au fost lansate pentru prima dată în jurul anului 2006, par a fi un fișier vechi (ca și camera mea video). Oricum, vă mulțumesc pentru toate informațiile pe care le-ați adunat despre această extensie. Salutări
Anonim:
Ce s-a întâmplat? Am vizitat site-ul dvs. pentru a citi mai multe despre extensia .cpn. Din moment ce măcinarea mea pe Age of Mythology nu s-a oprit, tatăl meu mi-a spus dacă a fost dificil să creez un astfel de joc. El știe că îl joc mereu. Cum sunt și student la programare, s-a gândit că ar fi o idee bună să învăț mai multe despre construcția lui. M-a ajutat să înțeleg că fișierele CPN ajută să conțină mai multe fișiere de scenarii SCN. Am verificat și această intrare! Ceea ce mă face să investesc mai mult în încercarea de a edita unele este că au și o descriere și ajută la crearea de campanii personalizate. Aveți vreo idee unde le-ar putea găsi cineva în director? Ar fi un mare plus. Vă mulțumim că ați scris mai mult despre asta!
Anonim:
Salut! După ce am urmat mai multe cursuri de codare, am încercat să fac câteva programe pe cont propriu. M-am săturat să folosesc aceleași formate de fișiere așa că am căutat pe Google pe altele. Mulțumesc pentru indicarea unor caracteristici ale extensiei de fișier .cpp. Faptul că are caracteristica de orientare pe obiecte ajută foarte mult în limbajul C. De asemenea, mi se pare foarte atractiv faptul că poți avea un singur program cu tot codul. A fost distractiv să citesc că extensia a fost lansată pentru prima dată în 1985. Partea nebună este că încă este susținută și îmbunătățită. Care sunt câteva dintre jocurile care au folosit fișiere CPP pentru dezvoltarea lor? Să citesc că până și browserul pe care îl folosesc (Chrome) are aceste fișiere este incredibil. Vă mulțumesc pentru efortul depus în cercetare.
Anonim:
Bună! Sunt student la inginerie de sunet și de curând am început să lucrez cu Steinberg Cubase pentru editare audio. Apreciez explicația dvs. despre fișierele .cpr și despre versatilitatea lor pentru a stoca fișiere audio, piese MIDI și instrumente. Din câte am înțeles, aceste fișiere conțin tot ce este audio din proiectul meu. Prin urmare, voi avea grijă să nu le șterg atunci când lucrez la ele. Apreciez, de asemenea, toate celelalte informații despre alte utilizări ale fișierelor .cpr. În acest fel mă pot asigura că nu descarc accidental unul destinat unei alte utilizări și îmi stric proiectul. Utilizarea de către Adobe a sunat, de asemenea, interesant și voi cerceta mai mult. Salutări
Anonim:
Salut! Nu știam că există fișiere CPT. Articolul dumneavoastră despre extensia .cpt a fost foarte util. Un coleg de serviciu mi-a trimis un e-mail care conținea diverse imagini cu această extensie. Și omg, nu aveam idee că fișierele pot avea cinci posibile asocieri. Cred că toate ar trebui să fie diferite pentru a preveni confuzia. Cu toate acestea, am citit totul despre asocierea Corel PHOTO-PAINT Image. Nu mi-am dat seama că formatul conținea deja efectele asupra imaginii. Am văzut câteva videoclipuri cu oameni care foloseau camere profesionale și care ulterior își editau imaginile pe unul dintre programele pe care le-ați enumerat. Care sunt unele dintre asemănările cu fișierele din Photoshop? Voi începe să fac câteva retușuri la fotografiile mele și voi vedea cum funcționează formatul de fișier pentru mine. Oricum, continuă să le postezi!