Principal : Extensii de fișiere : .comic Fişier

.comic Extensie de fișier

Tip fișierComic Life Comic

Dezvoltator plasq
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

.COMIC numărul opțiunii

Un fișier COMIC este o benzi desenate create în Comic Life 1 și 2, o aplicație folosită pentru a crea cărți de benzi desenate, albume de imagini și alte documente vizuale. Stochează una sau mai multe machete de pagini personalizate, care pot include text, forme și imagini.

Mai multe informații

Fișierul COMIC deschis în Comic Life 2

Viața Comic vă permite să adăugați text, imagini și forme pentru a face ca povestea să vină în viață . Programul oferă o varietate de instrumente pentru proiectarea aspectului documentului și aplicarea diferitelor efecte și filtre asupra diferitelor elemente ale documentului. Când salvați un comic în Comic Life 2 sau o versiune anterioară, programul creează fișierul COMIC și stochează informațiile despre proiect în fișier. Când ați terminat lucrul, puteți exporta documentul într-o varietate de formate, cum ar fi .PDF , .JPG , .GIF și .PNG .

cu .CL2DOC fișiere în Comic Life 2 și .COMICDOC în fișierele Comic Life 3. Dacă utilizați versiunea 2 sau o versiune anterioară, este important să rețineți că formatul COMIC nu este acceptat de versiunea 3 sau ulterioară a Comic Life. Dacă aveți un fișier COMIC și doriți să-l deschideți în Comic Life versiunea 3 sau o versiune ulterioară, o puteți salva ca fișier .COMICDOC . Trebuie mai întâi să descărcați versiunea 1 sau 2 a Comic Life, apoi să deschideți fișierul COMIC. Apoi, salvați benzi desenate ca fișier COMICDOC (sau un fișier CL2DOC dacă aveți Comic Life 2). Apoi puteți deschide fișierul COMICDOC sau CL2DOC în versiunea 3 a Comic Life.

Programe care se deschid COMIC fișiere
Windows
plasq Comic Life
Macintosh
plasq Comic Life
iOS
plasq Comic Life

Despre fișierele COMIC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .comic este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Comic Life Comic, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări, prietene. Unul dintre colegii mei mi-a spus despre site-ul tău și despre cum oricine ar putea să le viziteze ori de câte ori găsește o extensie ciudată. Exact acesta a fost cazul meu și am citit pagina despre extensia .comiclife. Săptămâna aceasta am citit o mulțime de benzi desenate atât de la Marvel cât și de la DC. De atunci, am încercat și eu să îmi dau seama sau să descopăr câteva programe care permit utilizatorilor să își facă singuri. Acum sunt sigur că voi folosi fișierele COMICLIFE, deoarece programul în sine pare ușor de lucrat. Una dintre cele mai bune caracteristici este că oferă noilor utilizatori opțiunea de a folosi șabloane prestabilite. Cred că voi începe cu acestea haha. Pentru a evita orice complicații cu vizualizarea lor, va fi grozav să le pot exporta în format PDF. Vă mulțumim!