Principal : Extensii de fișiere : .course Fişier

.course Extensie de fișier

Tip fișierSuper Mario ReMaker Course File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Text

.COURSE numărul opțiunii

Un fișier CURS este un curs creat de Super Mario ReMaker, un joc Super Mario care vă permite să vă creați propriile niveluri și să le jucați. Conține un curs care include lărgimea cursului (durata cursului), timpul cursului (timpul specificat pentru a finaliza un curs) și plasarea obiectelor în curs.

Mai multe informații

Puteți crea și edita fișierele COURSE în Super Mario ReMaker selectând "Make" din ecranul de țiglă. Apoi, puteți face clic pe "Salvați" pentru a crea un fișier COURSE sau "Încărcați" pentru a încărca un fișier COURSE. Puteți să redați un fișier COURSE selectând "Play" din ecranul de titlu.

NOTĂ: Super Mario ReMaker este versiunea pentru PC a jocului Wii Super Mario Maker.

Programe care se deschid COURSE fișiere

Despre fișierele COURSE

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .course este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Super Mario ReMaker Course File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.