The Curious Case of the Unstoppable Kindle

Dacă sunteți un cititor pasionat, probabil că știți cât de comod este dispozitivul Kindle. Dispozitivul este cunoscut pentru durata lungă de viață a bateriei, portabilitatea și ușurința de utilizare. Cu toate acestea, ca orice alt dispozitiv, uneori Kindle se poate defecta. O problemă comună cu care se confruntă utilizatorii este un Kindle care nu se oprește. Dacă vă confruntați cu această problemă, nu vă faceți griji; iată câteva soluții pe care le puteți încerca.

Repornirea dispozitivului

Prima soluție pe care ar trebui să o încercați este să reporniți dispozitivul. Pentru a face acest lucru, țineți apăsat butonul de alimentare timp de 40 de secunde sau până când Kindle repornește. Se știe că această soluție rezolvă majoritatea problemelor cu Kindle, inclusiv cea în care acesta nu se oprește. În cazul în care Kindle tot nu se oprește după repornire, încercați următoarea soluție.

Încărcați bateria

Uneori, Kindle nu se oprește pentru că bateria este descărcată. Dacă acesta este cazul, conectați dispozitivul la o sursă de alimentare și lăsați-l să se încarce timp de cel puțin o oră. După o oră, încercați să opriți din nou dispozitivul. Dacă Kindle tot nu se oprește, încercați următoarea soluție.

Resetare la setările din fabrică

Dacă repornirea dispozitivului și încărcarea bateriei nu funcționează, următoarea soluție este să resetați dispozitivul la setările din fabrică. Această soluție va șterge tot ce se află pe dispozitiv, așa că asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a fișierelor înainte de a face acest lucru. Pentru a reseta dispozitivul, accesați Settings (Setări), apoi Device Options (Opțiuni dispozitiv), apoi Reset to Factory Defaults (Resetare la valorile implicite din fabrică). După ce ați resetat dispozitivul, încercați să îl opriți din nou. Dacă tot nu se oprește, încercați soluția finală.

Contactează asistența Amazon

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează, este timpul să contactezi asistența Amazon. Aceștia vă vor putea ajuta să remediați problema sau să înlocuiți dispozitivul, dacă este necesar. Puteți contacta suportul Amazon prin intermediul site-ului lor web sau apelând linia telefonică de asistență pentru clienți.

În concluzie, un Kindle care nu se oprește poate fi frustrant, dar există soluții de încercat. Reporniți dispozitivul, încărcați bateria, resetați la setările din fabrică sau contactați serviciul de asistență Amazon pentru asistență. Cu aceste soluții, te vei întoarce la citirea cărților tale preferate în cel mai scurt timp.