Sfaturi YouTube: Cum să accesezi contactele blocate pe YouTube

YouTube este, fără îndoială, cea mai mare platformă de partajare video de pe internet. Milioane de utilizatori încarcă și urmăresc videoclipuri în fiecare zi. Cu toate acestea, pot exista cazuri în care doriți să blocați pe cineva să comenteze sau să vă vizualizeze videoclipurile. Dar ce se întâmplă dacă doriți să vă vizualizați contactele blocate pe YouTube? În acest articol, vom explora cum să vizualizați contactele blocate pe YouTube.

Înainte de a ne scufunda în pași, să înțelegem mai întâi ce se întâmplă atunci când blocați pe cineva pe YouTube. Atunci când blocați un utilizator pe YouTube, acesta nu mai poate comenta la videoclipurile dvs. sau să vă vizualizeze canalul. În plus, comentariile și activitatea lor sunt, de asemenea, ascunse de tine. Aceasta este o modalitate excelentă de a preveni hărțuirea sau trollingul din partea anumitor persoane.

Pentru a vă vizualiza contactele blocate pe YouTube, urmați acești pași simpli:

Pasul 1: Deschideți YouTube și conectați-vă la contul dvs.

Pasul 2: Faceți clic pe poza dvs. de profil situată în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: Selectați "YouTube Studio" din meniul derulant.

Pasul 4: Faceți clic pe "Setări" situat în meniul din stânga.

Pasul 5: Selectați "Comunitate" din meniul derulant.

Pasul 6: Faceți clic pe "Utilizatori ascunși" în secțiunea "Setări comunitate".

Pasul 7: Aici veți vedea o listă cu toți utilizatorii pe care i-ați blocat pe YouTube. Îi puteți debloca făcând clic pe pictograma "X" de lângă numele lor.

Este important de reținut că deblocarea unui utilizator pe YouTube nu va restabili automat comentariile sau activitatea pe care acesta ar fi putut să o facă pe canalul tău. În plus, aceștia nu vor primi nicio notificare că au fost deblocați.

În concluzie, blocarea cuiva pe YouTube este o modalitate excelentă de a preveni hărțuirea și trollingul. Cu toate acestea, dacă doriți să vă vizualizați contactele blocate pe YouTube, puteți urma pașii menționați mai sus. Este întotdeauna o idee bună să vă revizuiți periodic lista de utilizatori blocați pentru a vă asigura că nu ați blocat pe cineva din greșeală.