LogiLDA.dll: Ce înseamnă și cum să o rezolvi

Mesajele de eroare Windows 10 LogiLDA.dll apar de obicei în timpul sau imediat după pornirea unui dispozitiv după ce a fost pornit, trezit din repaus sau repornit. Dacă computerul este vechi sau are mai multe sarcini executate simultan, avertismentul LogiLDA.dll poate apărea la câteva minute după ce dispozitivul Windows 10 devine activ și utilizabil.

Instrucțiunile și sfaturile de depanare din acest articol se aplică atât pentru Windows 10, cât și pentru Windows 8 și 8.1.

Logitech


Erori LogiLDA.dll

Mesajele de eroare LogiLDA.dll de pe laptopurile, computerele desktop și tabletele Windows 10 pot apărea într-o varietate de formate, dar aceste mesaje de eroare arată de obicei similar cu următoarele:

  • A apărut o problemă la pornirea c: windows system32 logilda.dll / Modulul specificat nu a putut fi găsit.

Cauza erorilor LogiLDA.dll

Fișierul LogiLDA.dll este de obicei asociat cu programe precum Logitech Download Assistant, care este adesea plasat pe un dispozitiv Windows 10 după instalarea unei piese noi de hardware Logitech, cum ar fi mouse-ul sau tastatura Logitech.

Unele computere Windows 10 pot veni cu software-ul Logitech Download Assistant preinstalat.

Asistentul de descărcare Logitech caută automat noi drivere de dispozitiv și actualizări de software pentru orice produs Logitech detectat la pornire. Dacă a apărut o problemă la pornirea LogiLDA.dll, acest lucru ar putea însemna:

  • Fișierul nu a fost instalat corect și lipsește din program.
  • O actualizare Windows recentă ar fi putut determina programul să înceapă căutarea acestui fișier în locația greșită.

Cum se remediază erorile LogiLDA.dll în Windows 10

Această problemă și remedierile asociate se aplică în principal computerelor, laptopurilor și tabletelor Windows 10. Cu toate acestea, cei care utilizează Windows 8 sau Windows 8.1 pot găsi aceste informații utile, deoarece cauzele și soluțiile pentru erorile LogiLDA.dll de pe aceste sisteme de operare Windows sunt similare și adesea identice.

  1. Reporniți dispozitivul Windows 10. Repornirea unui computer, tabletă sau dispozitiv hibrid cu Windows 10, cum ar fi un Surface, poate rezolva o varietate de probleme și ar trebui să fie întotdeauna primul lucru de încercat.

    Reporniți dispozitivul Windows 10 după ce ați încercat următoarele sfaturi și soluții pentru a vă asigura că modificările pe care le faceți au funcționat.

  2. Instalați cea mai recentă actualizare Windows 10. Pe lângă adăugarea de funcții noi și îmbunătățirea protecției dispozitivului împotriva malware-ului și a virușilor, actualizările Windows 10 pot corecta și orice erori de fișier pe care le-ați putea întâmpina.

    Conectați computerul sau tableta Windows 10 la o sursă de alimentare înainte de a instala actualizări, deoarece unele pot dura mai mult de o oră pentru a descărca și a instala complet.

  3. Reinstalați driverele de dispozitiv ale mouse-ului. Erorile LogiLDA.dll pot fi cauzate de un program Logitech instalat pe computer. Aceste erori sunt declanșate și de driverele instalate pentru mouse. Deschis Manager de dispozitiv > Șoareci și alte dispozitive de indicare, faceți clic dreapta pe numele mouse-ului, apoi selectați Dezinstalați dispozitivul.

    După finalizarea procesului, deconectați mouse-ul, reporniți dispozitivul Windows 10 și apoi reconectați mouse-ul.

  4. Dezactivați LogiDA la pornire. presa Ctrl + Alt + Del, alege Task Manager, Apoi selectați Startup. Click dreapta LogiDA din lista de programe care sunt setate să ruleze la pornire, apoi selectați Dezactivați.

    Aceasta nu va remedia problemele asociate programului. În schimb, oprește Asistentul de descărcare Logitech să ruleze automat atunci când porniți computerul și afișați mesajul de eroare lipsă LogiLDA.dll.

  5. Dezinstalați programul Logitech. Dacă computerul dvs. vă spune în continuare că a apărut o problemă la pornirea Windows LogiLDA.dll, un alt mod de a remedia este dezinstalarea programului. Acest lucru se poate face prin deschidere acasă > Toate aplicațiile, făcând clic dreapta pe programul Logitech și selectând Dezinstalarea.

    Programul asociat se numește Logitech Download Assistant sau ceva similar. Aceste programe sunt descărcate și instalate atunci când utilizați un produs nou pentru prima dată, dar aceste programe nu sunt necesare. Windows 10 este în general bun pentru a obține hardware suplimentar pentru a funcționa corect, fără a fi nevoie de aplicații terțe.

  6. Reinstalați programul Logitech. Dacă preferați să utilizați programul furnizat pentru instalarea driverelor de dispozitiv sau a actualizărilor de software, reinstalați-l de pe discul de la care l-ați instalat inițial după dezinstalare.

    Dezinstalarea și reinstalarea aceluiași program pot remedia eventualele erori care au fost create în timpul instalării inițiale.

  7. Încercați în schimb Logitech Gaming Software. Logitech Gaming Software este un program Logitech mai nou, care poate menține hardware-ul actualizat și vă permite, de asemenea, să personalizați funcțiile dispozitivului pentru anumite cazuri de utilizare. Dezinstalați Logitech Download Assistant urmând metoda prezentată mai sus, apoi descărcați Logitech Gaming Software de pe site-ul Logitech.