iPhone nu va descărca aplicații? 11 moduri de a o remedia

Poate fi frustrant când iPhone-ul tău nu descarcă aplicații noi. Există o valoare mică într-un iPhone dacă nu poate folosi vastul magazin de aplicații Apple și biblioteca sa de aplicații. Rezolvarea acestei probleme de obicei nu este foarte grea.

Dacă iPhone-ul dvs. va descărca aplicații, dar nu le va actualiza, aceasta este o soluție diferită

Aceste sfaturi se aplică tuturor dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch cu versiuni recente de iOS.


Motive pentru care iPhone-ul nu va descărca aplicații

În timp ce remedierea unui iPhone care nu va descărca aplicații este destul de simplă, cauzele nu sunt ușor de diagnosticat. Cauzele pot proveni din regulile App Store, erori software simple sau probleme cu ID-ul dvs. Apple sau setările iPhone. Mai degrabă decât să furnizați o listă a cauzelor aici, fiecare soluție de mai jos oferă un anumit fundal pentru problemă.

O explicație simplă pentru care nu puteți descărca aplicații este că nu există suficient spațiu de stocare pe iPhone. Există modalități de a elibera spațiul de stocare pe un iPhone și chiar de a extinde memoria iPhone-ului.


Cum să remediați un iPhone care nu va descărca aplicații

Există mai multe moduri de a remedia un iPhone care eșuează sau se blochează în timp ce încercați să descărcați aplicații. Dacă aplicațiile de pe dispozitivul dvs. nu se vor descărca, încercați aceste remedieri, în această ordine.

  1. Descărcați prin Wi-Fi. Puteți ajunge la o limită a App Store dacă descărcați o aplicație printr-o conexiune celulară, cum ar fi 4G LTE. Apple limitează dimensiunea aplicațiilor pe care le puteți descărca prin rețelele celulare la 200 MB. (Versiunile mai vechi de iOS stabilesc limita la 150 MB.) Acest lucru împiedică oamenii să folosească prea multe date într-o singură descărcare. Dacă aplicația pe care doriți să o descărcați este mai mare decât aceasta, conectați-vă la Wi-Fi și încercați din nou.

    Asigurați-vă că telefonul nu este în modul Avion, care blochează toate conexiunile Wi-Fi și rețea celulară.

  2. Reporniți aplicația App Store. Eroarea la descărcarea aplicației poate avea legătură cu aplicația App Store. Părăsirea aplicației App Store poate elimina eroarea. După ce ați părăsit aplicația, redeschideți aplicația App Store și descărcați din nou aplicația.

  3. Întrerupeți și reporniți descărcarea aplicației. Acest sfat funcționează atunci când descărcarea aplicației se oprește. Dacă pe ecranul de pornire apare o pictogramă a aplicației, dar descărcarea a încetinit sau s-a blocat, atingeți pictograma aplicației pe care încercați să o instalați. Aceasta întrerupe descărcarea. Așteptați puțin timp, apoi apăsați-l din nou pentru a relua descărcarea.

  4. Reporniți iPhone-ul. Uneori trebuie să reporniți un dispozitiv pentru ca lucrurile să funcționeze din nou. Poate exista o eroare temporară în sistemul de operare sau o componentă software. O repornire rezolvă de obicei aceste probleme.

  5. Verificați metoda de plată a ID-ului Apple. Pentru a descărca aplicații, trebuie să conectați o metodă de plată la ID-ul dvs. Apple, chiar dacă descărcați o aplicație gratuită. Dacă nu aveți o metodă de plată înregistrată sau dacă cardul dvs. este expirat, este posibil să nu puteți descărca aplicații. Acest lucru poate duce, de asemenea, la o Verificare necesară mesaj pop-up. Adăugarea unei metode de plată valide poate rezolva problema.

  6. Deconectați-vă de la App Store și conectați-vă din nou. Un iPhone care nu poate descărca aplicații poate însemna că ceva nu este în regulă cu ID-ul dvs. Apple. Dacă conexiunea dintre iPhone-ul dvs. și Apple App Store este întreruptă, deconectarea și reconectarea pot rezolva problema. Selectați setările > iTunes și App Store > Apple a ID-ul > Deconectare. Apoi, conectați-vă din nou selectând Conectare și introducerea numelui de utilizator și a parolei ID-ului dvs. Apple.

  7. Actualizați iOS. Actualizările la iOS - sistemul de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch - rezolvă frecvent erorile software. S-ar putea ca iPhone-ul dvs. să nu poată descărca aplicații din cauza unei erori din sistemul de operare. O actualizare simplă, rapidă și gratuită a sistemului de operare poate rezolva problema.

    Puteți actualiza iOS fără fir sau prin iTunes.

  8. Setați data și ora corecte. Setările incorecte de dată și oră vă pot împiedica să descărcați aplicații. Cel mai simplu mod de a rezolva acest lucru este să faci iPhone-ul să își seteze automat data și ora, astfel încât să fie întotdeauna corect. Selectați setările > general > Data și ora. Mută Setați automat comutați comutatorul la On (verde).

  9. Resetați setările dispozitivului iPhone. Uneori erorile provin din setări de nivel scăzut. Nu puteți vedea sau remedia întotdeauna aceste setări individual, dar iOS vă oferă o modalitate de a reseta toate setările. Acest lucru nu vă va șterge datele, dar poate rezolva aceste tipuri de probleme.

  10. Verificați ID-ul Apple pe care îl utilizați. Dacă aveți o problemă la actualizarea unei aplicații pe dispozitivul dvs., problema ar putea fi ID-ul Apple pe care îl utilizați. Când descărcați o aplicație, aceasta este legată de ID-ul Apple la care sunteți conectat în acel moment. Dacă schimbați ID-ul Apple pe care îl utilizați, aplicațiile legate de vechiul ID nu se pot actualiza. Conectați-vă la alte ID-uri Apple pe care le-ați folosit, urmând instrucțiunile de la pasul 6 de mai sus.

  11. Obțineți ajutor de la Apple. Dacă ați încercat toți acești pași și iPhone-ul dvs. nu va descărca în continuare aplicații, aveți nevoie de ajutor de la experții Apple. Puteți obține asistență online sau telefonică de pe site-ul web Apple sau puteți face o programare la Genius Bar la magazinul dvs. Apple local pentru ajutor personal.