Cum se remediază erorile Ogg.dll sau lipsesc

Mesaje de eroare Ogg.dll

Există mai multe moduri diferite în care erorile ogg.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea erori ogg.dll:

 • „Ogg.dll nu a fost găsit”
 • "Această aplicație nu a putut porni deoarece ogg.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă."
 • „Nu se poate găsi [PATH] ogg.dll”
 • "Fișierul ogg.dll lipsește."
 • "Nu se poate porni [APLICAȚIE]. O componentă necesară lipsește: ogg.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICAȚIE]."

Mesajele de eroare Ogg.dll pot apărea în timpul utilizării sau instalării anumitor programe, atunci când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.

Contextul erorii ogg.dll este o informație importantă care va fi utilă în timp ce rezolvați problema.

Cauza erorilor Ogg.dll

Erorile Ogg.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului ogg DLL.

În unele cazuri, erorile ogg.dll ar putea indica o problemă de registry, o problemă de virus sau malware sau chiar o eroare hardware.

Cum se repară erorile Ogg.dll

Nu descărcați ogg.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a ogg.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii ogg.dll.

 1. Restaurează ogg.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier ogg.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.
  1. Dacă bănuiți că ați șters accidentalmente ogg.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera ogg.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.
  2. Recuperarea unei copii șterse a ogg.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face acest lucru.
 2. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori ogg.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea ogg.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.
 3. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea ogg.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare sistem ar putea rezolva problema.
 4. Reinstalați programul care utilizează fișierul ogg.dll. Dacă eroarea DLL ogg.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.
  1. Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Reinstalarea programului care furnizează fișierul ogg.dll, dacă este posibil, este o soluție probabilă la această eroare DLL.
 5. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de ogg.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare „Fișierul ogg.dll lipsește” atunci când jucați un joc video 3D, încercați să actualizați driverele pentru placa video.
  1. Fișierul ogg.dll poate fi sau nu legat de plăci video - acesta a fost doar un exemplu. Cheia aici este să acordați o atenție deosebită contextului erorii și să depanați în consecință.
 6. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă erorile ogg.dll au început după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.
 7. Rulați comanda sfc / scannow System File Checker pentru a înlocui o copie lipsă sau coruptă a fișierului ogg.dll. Dacă acest fișier DLL este furnizat de Microsoft, instrumentul System File Checker ar trebui să îl restabilească.
 8. Instalați orice actualizări Windows disponibile. Multe service pack-uri și alte patch-uri înlocuiesc sau actualizează unele dintre sutele de fișiere DLL distribuite de Microsoft pe computer. Fișierul ogg.dll ar putea fi inclus într-una dintre aceste actualizări.
 9. Testați-vă memoria și apoi testați hard diskul. Am lăsat majoritatea depanării hardware la ultimul pas, dar memoria computerului și hard disk-ul sunt ușor de testat și sunt componentele cele mai probabile care ar putea provoca erori ogg.dll pe măsură ce nu reușesc.
  1. Dacă hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil.
 10. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale ogg.dll pentru depanarea fișierelor de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reparații de pornire sau a unei instalări de reparații ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.
 11. Utilizați un instrument de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele legate de ogg.dll din registru. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru ogg.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.
  1. Rareori recomand utilizarea de produse de curățat registre. Am inclus opțiunea aici ca o încercare de „ultimă instanță” înainte ca următorul pas distructiv să apară.
 12. Efectuați o instalare curată a Windows. O instalare curată a Windows va șterge totul de pe hard disk și va instala o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu corectează eroarea ogg.dll, acesta ar trebui să fie următorul curs de acțiune.
  1. Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate. Asigurați-vă că ați făcut cea mai bună încercare posibilă de a remedia eroarea ogg.dll folosind un pas de depanare înainte de acesta.
 13. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori ogg.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.

Se aplică la

Mesajul de eroare ogg.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.