Cum să vă recuperați parola Facebook

Mulți utilizatori aleg să rămână conectați la Facebook pe computerele și dispozitivele lor mobile, astfel încât să fie ușor de accesat site-ul social media. Cu toate acestea, atunci când sunteți deconectat din greșeală, poate fi greu să vă amintiți parola când vă conectați din nou. Dacă aveți nevoie de o resetare a parolei Facebook, iată ce trebuie să știți pentru a vă întoarce în cont.

Informațiile din acest articol se aplică recuperării unui cont Facebook pe desktop sau cu aplicația mobilă Facebook pentru iOS sau Android.

Lifewire / Grace Kim


Cum să vă întoarceți în contul dvs. Facebook

Nu există nicio modalitate reală de a vă recupera vechea parolă Facebook. Facebook nu ți-l poate trimite pentru că nu știu, ceea ce este o practică obișnuită de securitate. Puteți, totuși, să vă întoarceți în contul dvs. Facebook resetând parola.

Resetați parola Facebook pe desktop

Iată ce trebuie să faceți de pe Facebook pe desktop într-un browser:

  1. Dacă sunteți pe un dispozitiv care a fost conectat recent la contul dvs. Facebook, Facebook ar putea să salveze ziua prezentându-vă Conectări recente. Dacă vedeți profilul contului, selectați-l pentru a vă conecta automat la contul dvs.

  2. Dacă sunteți pe un dispozitiv nou sau Facebook nu vă amintește ultima dvs. conectare, navigați la pagina Facebook Găsește-ți contul.

    Alternativ, din pagina de autentificare, selectați Ai uitat parola.

  3. Introduceți adresa de e-mail, numărul de telefon, numele complet sau numele de utilizator. Apoi selectați CAUTĂ.

    Facebook vă permite să căutați după numele dvs. în acest câmp, ceea ce este la îndemână dacă nu vă puteți aminti adresa de e-mail pe care ați folosit-o la configurarea contului.

  4. Dacă ați introdus o adresă de e-mail sau un număr de telefon și Facebook găsește o potrivire, selectați modul în care doriți să primiți codul de resetare a parolei, apoi selectați A continua.

    Dacă ați înregistrat un număr de telefon și un e-mail cu Facebook, vedeți opțiuni pentru primirea codului dvs. prin text sau e-mail. Dacă ați înregistrat doar un e-mail, aceasta este singura dvs. opțiune.

  5. Dacă ați introdus un nume în câmpul de căutare, Facebook vă arată rezultatele căutării potrivite. Selectați Acesta este contul meu dacă vedeți fotografia de profil sau selectați Nu sunt în această listă.

    Dacă ați selectat Nu sunt în această listă, Facebook cere numele unui prieten pentru a vă identifica contul.

  6. Dacă v-ați selectat contul, alegeți modul în care doriți să primiți codul de resetare a parolei și apoi selectați A continua.

  7. Dacă ți-ai găsit contul, dar nu ai acces la numărul de telefon și la adresa de e-mail pe care le-ai configurat, Facebook nu îți poate verifica identitatea.

  8. Dacă v-ați găsit contul și ați selectat o metodă de primire a codului de resetare, introduceți codul de securitate pe care l-ați primit și selectați A continua.

  9. Introduceți o parolă nouă și selectați A continua. V-ați schimbat parola cu succes.

  10. Facebook afișează un mesaj care vă recomandă să vă deconectați de pe alte dispozitive în caz că altcineva are acces la vechea dvs. parolă. Selectați Deconectați-vă de la alte dispozitive or Rămâneți conectat, Și apoi selectați A continua.

  11. Sunteți din nou în contul dvs., gata de partajare și apreciați.

Resetați parola Facebook din aplicația Facebook

Dacă utilizați Facebook pe un dispozitiv iOS sau Android, iată cum vă puteți recupera contul.

  1. Pe ecranul de conectare Facebook, atingeți Ai uitat parola.

  2. Introduceți un număr de telefon, o adresă de e-mail, un nume sau un nume de utilizator.

  3. Selectați Confirmați prin e-mail or Confirmați prin text, în funcție de setări, apoi atingeți A continua.

  4. Introduceți codul de resetare a parolei.

  5. Alege Ţine-mă logat. or Deconectează-mă de la alte dispozitive și atingeți A continua.

  6. Introduceți o parolă nouă și atingeți A continua. Sunteți din nou în contul dvs. Facebook.