Importați Outlook Express Mail De la Mozilla Thunderbird

Microsoft a întrerupt Outlook Express începând cu Windows Vista. A fost înlocuit de Windows Mail în versiunile ulterioare de Windows. În acel moment, toate e-mailurile unui utilizator Outlook Express erau localizate într-un folder numit „Outlook Express”. Dacă aveți în continuare acel folder și îl puteți localiza pe computerul dvs. Windows, puteți importa poșta Outlook Express în clientul de e-mail Mozilla Thunderbird.


Importați mesaje din Outlook Express în Mozilla Thunderbird

Dacă ați fost mulțumit de Outlook Express înainte ca acesta să fie întrerupt, dar acum sunteți (sau sperați să fiți) și mai fericiți cu Mozilla Thunderbird, probabil că doriți să importați toate e-mailurile dvs. Outlook Express. Din fericire, introducerea în Mozilla Thunderbird este ușoară. Thunderbird are o funcție de import care o face nedureroasă.

Pentru a importa mesaje din Outlook Express în Mozilla Thunderbird:

  1. Deschideți Mozilla Thunderbird.

  2. Selectați butonul meniu și alegeți unelte.

  3. Selectați Import pentru a deschide Expertul de import.

  4. Selectați butonul radio de lângă Mail Și alegeți Următor →.

  5. Evidențiați Outlook Express în listă și alegeți Următor →.

  6. Citiți lista a ceea ce Thunderbird a putut importa și alege finalizarea pentru a începe transferul de fișiere.

Mozilla Thunderbird importă toate folderele locale Outlook Express în subfoldere ale unei cutii poștale numite „Outlook Express Mail” din „Foldere locale”. Puteți să le mutați în alte foldere pentru a le integra complet cu experiența dvs. Mozilla Thunderbird trăgându-le și plasându-le în folderele dorite.