Fișier XV (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier XV este cel mai probabil un fișier Khoros Visualization Image.

Cu toate acestea, unele fișiere XV pot fi utilizate în schimb ca format de container de către software-ul de gestionare a descărcărilor Xunlei (numit și Thunder) pentru a stoca conținut video. Aceste tipuri de fișiere sunt, în general, protejate în așa fel încât să nu le puteți deschide sau converti folosind alt computer decât cel care l-a creat.


Cum se deschide un fișier XV

Fișierele Khoros Visualization Image în format XV pot fi deschise cu programul gratuit XnView.

Programul Xunlei ar trebui să poată deschide fișiere XV care sunt utilizate în acel program, dar, așa cum am menționat mai sus, este posibil ca acestea să poată fi utilizate doar pe același computer care le-a creat. Dacă descoperiți că acesta este cazul dvs., continuați să citiți pentru a vedea cum puteți converti fișierul XV într-un format video mai comun pentru utilizare pe orice computer.

O altă modalitate de a deschide un fișier XV este să utilizați Notepad ++, Windows Notepad sau un alt editor de text. Deși acest lucru nu va fi util pentru niciunul dintre formatele pe care tocmai le-am menționat, există cel puțin câteva alte formate care folosesc extensia XV, dintre care unele sau toate ar putea fi bazate pe text. Acest lucru înseamnă că puteți beneficia pe deplin de ceea ce conțin pur și simplu deschizându-le așa cum ați face cu orice alt fișier text.

Având în vedere utilizările multiple pentru această extensie, este posibil să descoperiți că programul care se deschide automat (dacă există) când faceți dublu clic pe un fișier XV nu este cel pe care doriți să îl deschideți. Din fericire, este ușor de schimbat. Aflați cum să schimbați asociațiile de fișiere în Windows.


Cum se convertește un fișier XV

XnView, același program de sus care poate deschide fișiere XV, ar trebui să poată converti fișierul XV într-un alt format de imagine precum JPG, PNG, GIF și altele.

Dacă XnView nu vă permite să convertiți fișierul XV într-un format de imagine în care doriți să fie fișierul, convertiți-l mai întâi într-un format suport folosind XnView, apoi importați fișierul respectiv într-un program gratuit de conversie a imaginilor pe care îl puteți utiliza, în cele din urmă, pentru a salva fișierul în acel format final pe care l-ați urmărit, în primul rând.

Pentru fișierele XV utilizate de Xunlei, XV Converter este un program gratuit, portabil, care le poate converti în FLV, dar întregul program este în chineză. Accesați TechiSky pentru linkul de descărcare și instrucțiuni de imagine despre cum să adăugați fișiere XV la program și apoi să le convertiți în FLV.

Odată ce aveți fișierul XV în format FLV, puteți utiliza oricare dintre aceste convertoare video gratuite pentru a salva fișierul FLV în MP4, MKV, AVI sau în alt format video similar.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă fișierul dvs. nu se deschide cu programele menționate mai sus, este posibil să citiți greșit extensia de fișier. Verificați de două ori că aveți de-a face cu un fișier XV și nu cu altceva care arată similar, cum ar fi un fișier XVID sau XVO.

Urmați aceste linkuri pentru ajutor la deschiderea și conversia acestor formate de fișiere.