Cum să conectați comutatorul Nintendo la laptopul dvs.

Nintendo Switch acceptă oficial jocul pe propriul ecran în modul portabil și pe un ecran TV conectat atunci când este andocat, dar acestea nu sunt singurele opțiuni. Puteți conecta comutatorul la un laptop și puteți juca jocuri precum Super Smash Bros. Ultimate și Animal Crossing New Horizons pe computer. Dar este nevoie de un pic de muncă. Vă arătăm cum să o faceți. de mai jos.

Instrucțiunile din acest ghid se aplică consolei Nintendo Switch originale și nu Switch Lite.


Ce este necesar pentru conectare Comutați la un laptop

Pentru a vizualiza jocul Nintendo Switch pe un laptop, trebuie să cumpărați o placă de captură video HDMI. Acest lucru este necesar, deoarece modelele de laptopuri nu vin în general cu suport pentru funcționalitatea HDMI In.

Vă puteți aminti să utilizați o conexiune HDMI pentru a reflecta ecranul computerului pe un monitor sau pe un ecran TV. Acesta este un port HDMI Out și nu poate fi utilizat pentru importul altor suporturi media pe ecranul laptopului.

Orice card de captură poate fi utilizat pentru acest proces atâta timp cât are o conexiune USB-C și un port HDMI In. Există mai multe cărți de captură grozave, dar cărțile Elgato sunt considerate în general cea mai bună opțiune de către jucători datorită accesibilității, calității construcției și ușurinței de utilizare.

Pentru aceste instrucțiuni, folosim un card de captură HDMI Elgato HD60 și software-ul gratuit Elgato Game Capture HD. Cardul de captură poate fi achiziționat de la Amazon, în timp ce software-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial Elgato.

Dacă utilizați un alt card de captură pentru a vă conecta comutatorul la laptop, pașii ar trebui să fie aproape identici. În mod similar, majoritatea software-ului de captare a jocurilor funcționează în același mod, deci dacă aveți un alt program pe care preferați să îl utilizați, îl puteți utiliza în locul Game Capture HD.


Cum se conectează Nintendo Switch la un laptop

Pentru a vă juca Nintendo Switch pe laptop, utilizați practic monitorul laptopului ca ecran TV, astfel încât să puteți lăsa Nintendo Switch în docul său pentru întregul proces de configurare.

  1. Deconectați cablul HDMI al Nintendo Switch de la televizor.

  2. Conectați cablul HDMI al comutatorului Nintendo la portul HDMI In de pe cardul de captură HDMI Elgato HD60.

    Întregul proces poate consuma multă energie, deci este o idee bună să conectați laptopul și dock-ul Nintendo Switch la o sursă de alimentare.

  3. Pe laptop, deschide Game Capture HD.

  4. Porniți consola Nintendo Switch apăsând butonul Acasă butonul de pe orice controler conectat.

  5. Conectați cablul USB livrat împreună cu Elgato HD60 la cardul de captură și la laptop.

  6. După câteva secunde, ar trebui să vedeți ecranul de pornire Nintendo Switch în Game Capture HD.

    Dacă software-ul Game Capture HD al Elgato nu detectează comutatorul Nintendo, asigurați-vă că cablul HDMI este conectat la portul de intrare al cardului de captură și nu la portul de ieșire. Ar trebui să fie pe aceeași parte ca și cablul USB.

  7. selectaţi pe tot ecranul pictogramă din colțul din dreapta sus al Game Capture HD. Programul ar trebui să umple întregul ecran.

  8. Aveți grijă să nu atingeți mouse-ul sau tastatura. Imaginile Nintendo Switch ar trebui să se extindă automat pentru a umple singur întregul ecran. Acum puteți juca jocurile Nintendo Switch pe laptop, la fel ca la un televizor.

    Aceeași tehnică poate fi utilizată pentru vizualizarea conținutului media de pe orice alt dispozitiv care are un cablu HDMI, cum ar fi un player Blu-ray sau o consolă Xbox One.


O altă modalitate de a juca jocuri Nintendo Switch pe laptop

Dacă nu aveți o placă de captură HDMI și nu vă puteți permite să cumpărați una, o alternativă solidă este să jucați versiunile pe PC ale jocurilor dvs. preferate Nintendo Switch pe laptop.

Cu excepția francizelor primare, cum ar fi Super Mario, Animal Crossing și Pokemon, multe dintre jocurile video disponibile pe Nintendo Switch sunt, de asemenea, disponibile pentru cumpărare din magazinul de aplicații Microsoft Store de pe Windows 10, Epic Games sau Steam. Unele jocuri online populare, precum Minecraft și Fortnite, acceptă chiar salvarea încrucișată între dispozitive. Asta înseamnă că puteți continua un joc pe care l-ați început pe Nintendo Switch pe laptop, apoi puteți transporta toate aceste progrese înapoi pe Switch când sunteți gata.

Dacă vă aflați cumpărând regulat jocuri de consolă pe computer și aveți o consolă Xbox One, vă recomandăm să consultați titlurile Xbox Play Anywhere. Acestea vă permit să cumpărați versiunea pentru consolă și PC a jocului la prețul unui singur joc.

Multe controlere Nintendo Switch sunt, de asemenea, compatibile cu un laptop sau computer desktop, deci nu va trebui să învățați noi controale în cea mai mare parte.