Cum se utilizează blocatorul de ferestre pop-up în Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 vine cu un blocator de ferestre pop-up, care este activat în mod implicit. Browserul vă permite să listați în siguranță anumite site-uri și să modificați setările de blocare a ferestrelor pop-up, inclusiv tipul de notificare și nivelurile de filtrare. Iată cum să activați sau să dezactivați blocatorul de ferestre pop-up în Internet Explorer și să ajustați setările acestuia.

Aceste informații se aplică sistemelor Windows cu browserul web IE11. IE11 a fost versiunea finală a browserului. În Windows 10, Microsoft a înlocuit Internet Explorer cu Microsoft Edge, deși IE este încă în uz.

ayushprince1996 / Pixabay


Dezactivați sau activați blocatorul de ferestre pop-up

Blocatorul de ferestre pop-up IE11 este activat în mod implicit. Este ușor să dezactivați sau să reactivați funcția.

  1. Deschideți Internet Explorer și selectați unelte (pictograma roată din colțul din dreapta sus al browserului), apoi selectați Optiuni de internet.

  2. În optiuni de internet caseta de dialog, accesați Privacy tab.

  3. În Blocker Pop-up secțiune, selectați Activați Pop-up Blocker bifați caseta de selectare pentru a bloca anunțurile pop-up. Debifați caseta de selectare pentru a dezactiva blocatorul de ferestre pop-up.

    Blocatorul de ferestre pop-up IE11 este activat în mod implicit.

  4. Selectați Aplică pentru a face modificările.


Cum se ajustează setările IE11 Pop-Up Blocker

Iată cum să vizualizați și să modificați comportamentul blocatorului de ferestre pop-up IE, inclusiv cum să permiteți ferestrele pop-up pe anumite site-uri, să modificați modul în care sunteți notificat când browserul blochează o fereastră pop-up și cum să setați fereastra pop-up nivelul de restricție al blocatorului.

  1. Deschideți Internet Explorer și selectați unelte > optiuni de internet > Privacy.

  2. În optiuni de internet caseta de dialog, selectați Activați Pop-up Blocker Caseta de bifat.

  3. Selectați setările.

  4. În IE11 Setări de blocare a ferestrelor pop-up caseta de dialog, accesați Adresa site-ului web pentru a permite și introduceți adresa unui site web de pe care doriți să permiteți ferestrele pop-up. Selectați Adăuga pentru a adăuga site-ul web în lista de siguranță.

  5. În Notificări și nivel de blocare, ștergeți Redați un sunet atunci când un pop-up este blocat bifați caseta dacă nu doriți să auziți sunetul audio implicit. Acest sunet anunță o fereastră pop-up blocată.

    Această caracteristică este activată în mod implicit.

  6. Ștergeți Afișați bara de notificări atunci când o fereastră pop-up este blocată bifați caseta de selectare dacă nu doriți să vedeți o alertă că o fereastră pop-up a fost blocată, împreună cu o opțiune pentru a permite fereastra pop-up.

    Această caracteristică este activată în mod implicit.

  7. În Nivel de blocare, selectați săgeata drop-down și alegeți Înalt pentru a bloca toate ferestrele pop-up de pe toate site-urile web, cu opțiunea de a anula această restricție în orice moment apăsând CTRL+ALT. Alegeți Mediu la blocați toate ferestrele pop-up, cu excepția celor situate în intranet-ul dvs. local sau în zonele de conținut Site-uri de încredere. Alegeți Jos pentru a bloca toate ferestrele pop-up, cu excepția celor găsite pe site-uri web considerate a fi sigure.

    Setarea implicită este Medium.