Cum se remediază Winusb.dll erori care nu au fost găsite sau lipsesc

Erorile Winusb.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului DLL winusb.

Fișierul winusb.dll face parte din driverul generic Microsoft WinUSB.

În unele cazuri, erorile winusb.dll ar putea indica o problemă de registry, o problemă de virus sau malware, sau chiar o eroare hardware.

Mesajul de eroare winusb.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Erori Winusb.dll

Există mai multe moduri în care mesajele de eroare winusb.dll pot fi formulate în funcție de cauza problemei. Iată câteva erori comune winusb.dll.

  • Winusb.dll nu a fost găsit
  • Fișierul winusb.dll lipsește
  • Această aplicație nu a reușit să pornească, deoarece winusb.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă
  • Nu se poate găsi [PATH] winusb.dll
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: winusb.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE]

Mesajele de eroare Winusb.dll pot apărea în timpul utilizării sau instalării anumitor programe, atunci când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.

Notarea în ce moment apare eroarea dvs. winusb.dll este o informație importantă care va fi utilă în timpul depanării.


Cum se remediază erorile Winusb.dll

Nu descărcați winusb.dll de pe unul dintre acele site-uri de descărcare DLL. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a winusb.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii winusb.dll.


  1. Restaurează winusb.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier winusb.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

    Dacă bănuiți că ați șters accidental winusb.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera winusb.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Recuperarea unei copii șterse a winusb.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face acest lucru.


  2. Scanați întregul computer pentru viruși și alte programe malware. Unele erori winusb.dll ar putea fi legate de un fel de infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL.

    Este chiar posibil ca eroarea winusb.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.


  3. Executați comanda sfc / scannow pentru a înlocui o copie lipsă sau coruptă a fișierului winusb.dll.

    Din fericire, fișierul winusb.dll este furnizat de Microsoft în cel puțin unele versiuni de Windows, astfel încât instrumentul System File Checker (comanda sfc) ar trebui să îl restabilească.

    Aceasta este cea mai probabilă soluție la o eroare winusb.dll lipsă sau care nu a fost găsită. Vă rugăm să faceți toate eforturile pentru a finaliza acest pas după ce vă asigurați că computerul dvs. nu este infectat cu programe malware.


  4. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea winusb.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă și Verificatorul de fișiere de sistem nu a ajutat, o Restaurare de sistem ar trebui să rezolve problema.


  5. Reinstalați programul care utilizează fișierul winusb.dll. Dacă eroarea DLL winusb.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.

    Acest pas este cel mai util pentru înlocuirea fișierelor DLL care nu sunt furnizate de Microsoft, dar ar putea ajuta la problema winusb.dll dacă acest program oferă și o copie a fișierului și ideile anterioare de depanare nu au avut succes.


  6. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de winusb.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare „Fișierul winusb.dll lipsește” atunci când încercați să utilizați un anumit dispozitiv USB, încercați să actualizați driverele USB.


  7. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă au început erorile winusb.dll după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.


  8. Instalați orice actualizări Windows disponibile. Multe service pack-uri și alte patch-uri înlocuiesc sau actualizează unele dintre sutele de fișiere DLL distribuite de Microsoft pe computer. Fișierul winusb.dll ar putea fi inclus într-una dintre aceste actualizări.


  9. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale de depanare ale fișierului winusb.dll de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reîmprospătări, reparații de pornire sau instalare de reparații (în funcție de versiunea dvs. de Windows) ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.


  10. Utilizați un program de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele legate de winusb.dll din registru. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru winusb.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

    Rareori recomandăm utilizarea produselor de curățat registre. Am inclus opțiunea aici doar în cazul în care se dovedește a fi utilă, caz în care puteți evita testarea mai dificilă și opțiunile de ultimă instanță de mai jos.


  11. Testați-vă memoria și apoi testați hard diskul. Am lăsat majoritatea soluționării problemelor hardware la ultimul pas, dar memoria computerului și hard disk-ul sunt relativ ușor de testat și sunt componentele cele mai probabile care pot provoca erori winusb.dll, deoarece acestea nu reușesc.

    Dacă hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil.


  12. Efectuați o instalare curată a Windows. O instalare curată va șterge totul și va instala o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu corectează eroarea winusb.dll, acesta ar trebui să fie următorul curs de acțiune.

    Pentru a fi clar, toate datele de pe unitatea pe care aveți instalat Windows vor fi șterse în timpul unei instalări curate, deci asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a fișierelor importante dacă puteți. Evident, asigurați-vă că ați făcut toate încercările posibile pentru a remedia eroarea winusb.dll folosind un pas de depanare înainte de acesta înainte de a începe o instalare curată.


  13. Depanați o problemă hardware necunoscută dacă persistă erori winusb.dll. O instalare curată a Windows este un nou început din partea software-ului pentru depanare. Din păcate, dacă nu a funcționat, problema DLL trebuie să fie legată de hardware.