Cum se remediază un incendiu Kindle care nu se va aprinde

Dacă tableta dvs. Amazon Fire nu pornește sau nu se încarcă, nu o aruncați încă. Mai întâi, încercați aceste sfaturi de depanare pentru a încărca dispozitivul și a fi gata de utilizare din nou.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor tabletelor Amazon Fire, cunoscute formal sub numele de Kindle Fire.

Courtney Boyd Myers / Wikimedia Commons


Cauzele incendiului Kindle care nu se aprind sau se încarcă

Când dispozitivul nu se pornește sau nu se încarcă, este probabil din cauza uneia dintre câteva probleme:

  • Putere insuficientă.
  • O problemă cu încărcătorul sau priza.
  • Deteriorarea hardware-ului intern.
  • Fișiere deteriorate sau corupte de pe dispozitiv.

Cum se remediază un incendiu Kindle care nu se va aprinde

Încercați aceste remedieri în ordine până când puteți porni tableta Fire:

  1. Dă-i șansa de a încărca. Dacă un Kindle Fire se încarcă încet, este posibil să nu se aprindă corect când îl conectați, așa că așteptați câteva minute și încercați din nou.

  2. Verificați încărcătorul. Asigurați-vă că utilizați încărcătorul livrat împreună cu dispozitivul. Dacă este deteriorat, reparați încărcătorul rupt sau găsiți un alt cablu și adaptor compatibil cu tabletele Fire.

    Conectarea unei tablete Fire la un port USB al computerului poate crește timpul de încărcare sau poate împiedica încărcarea completă.

  3. Conectați adaptorul la o altă priză. Încărcați dispozitivul în altă parte. Dacă bănuiți o problemă cu priza, conectați un alt dispozitiv sau aparat pentru a vă asigura că funcționează. Dacă este posibil, conectați încărcătorul la un alt dispozitiv și conectați-l pentru a vă asigura că cablul și adaptorul funcționează corect.

    Evitați încărcarea unei tablete Fire în zone foarte fierbinți sau foarte reci pentru a evita deteriorarea bateriei.

  4. Efectuați o resetare soft. O resetare soft rezolvă multe probleme frecvente fără a afecta datele de pe dispozitiv. Țineți apăsat butonul Putere pentru 40 de secunde, apoi eliberați. Indicatorul de încărcare ar trebui să se aprindă după câteva secunde, iar apoi Kindle Fire ar trebui să repornească.

  5. Înlocuiți bateria tabletei. Amazon nu oferă baterii de schimb special pentru dispozitivele lor, dar puteți găsi baterii de schimb pentru tablete Fire de la producători terți.

  6. Contactați Amazon. Dacă tableta dvs. Fire este încă în garanție, este posibil să o puteți întreține sau înlocui gratuit.